Starity

Hírességek stílusevolúciója — Miley Cyrus

2013. február 11. 18:06   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk folytatódik, ezúttal az ex-Disney-sztár, Miley Cyrus stílusát boncolgatjuk.

hirdetés
Hírességek stílusevolúciója — Miley Cyrus

Cikksorozatunkban ismét egy énekesnőt vettünk elő. Ezúttal Miley Cyrusra került a sor, aki az elmúlt hat-hét évben nagyon sok változáson esett keresztül, főleg az utóbbi időben, így most összefoglaljuk a stílusevulócióját a kezdetektől napjainkig.

Cyrus egykor a Hannah Montana című sikeres Disney-sorozattal futott be, ami nemcsak a színészi karrierjét mutatta be, hanem énekesnőként is bizonyíthatott. Míg a sorozat futott, kötötte a szerződés, így semmilyen nagyobb változáson nem eshetett át.

2006–2007

Amikor berobbant a köztudatba, még csak 13 éves volt. Rendezvényeken gyakran úgy volt öltözködött, ahogyan a Hannah Montana sorozatban is. Haját csak simán kiengedve hordta, és enyhén sminkelte magát. 2006-ban még csak kezdőként mozgott a kamerák előtt, mosolygott és csípőre tette a kezét, azonban már 2007-ben rutinosabban pózolt. Puszikat dobott a kameráknak, és gyakran mutatott békejelet is. Kezdett kihívóbban öltözködni, erősebben is sminkelt, és ebben az évben még szőke melírokat is rakatott a hajába.

2008

Miley ebben az évben a csizmákat részesítette előnyben, szerette a béke jelét hirdető pólókat is, azon kívül, hogy erőszeretettel mutogatta ezt a kamerának. Lilát is szívesen viselt a piroson kívül, hisz akkoriban ez domináló szín volt számára, az akkor megjelent lemeze, a Breakout miatt. Ekkoriban kissé hippisen öltözött a hétköznapokban, azonban egyre csinosabb volt a díjátadókon. A haját sötétebbre festette, és gyakran hordta feltűzve vagy kiengedve, hullámosan.

2009

Az év eleje felé megint szőke tincsek tűntek fel a hajában, de ezúttal sokkal világosabb árnyalatot választott. A hétköznapokban szeretett kalapot viselni, és a csizma mellé inkább már rövidebb nadrágot húzott. Rendezvényeken, díjátadókon habos-babos és csillogós estélyiket öltött. Az év nyarán megjelent a The Time of Our Lives című EP, ehhez viszont már felnőttesebb képet szeretett volna kialakítani.

2010

Ez az év meghatározó volt Cyrus számára, hisz megadatott a lehetőség, hogy kitörjön Hannah Montana árnyékából, miután a vége felé közeledett a sorozat. Megjelent az új albuma, a Can't Be Tamed, a névből is következtethetünk, hogy Miley az előzőhöz képest vadabb és rockosabb stílust képviselt a koronggal. Az év elején még hosszú, göndör, sötétbarna hajjal láthattunk, majd szőkésre cserélte. Sokkal kihívóbban öltözködött rendezvényeken és koncerteken is, és sokkal lázadóbb lett, ami kiverte a biztosítékot a rajongóknál és szüleiknél is. Szeretett bőrszerkókban is megjelenni, a világos-virágos, csipkés ruhákat sem vetette meg, de volt, hogy a kettőt kombinálta.

2011

2011-ben Miley sokkal nőcisebben kezdett öltözködni: a szőkésbarna haját megtartotta, amit különböző módokon hordott: hullámosan, fonottan vagy összekötve. Végül rövidebb frizurára váltott, hozzá még frufrut is vágatott. Ekkortájt nagyon szeretett világosabb színű ruhákat felvenni, ami általában megmutatta az énekesnő-színésznő dekoltázsát is.

2012, napjainkban

Miley-nak a 2012-es év a nagy változásról szólt. Az első pár hónapban még csinos, félhosszú hajjal volt látható, amit vagy kivasalt, vagy beszárított, esetleg göndören viselt. Aztán nyár vége felé mindenkit sokkolt, amikor megszabadult hajkoronájától, és kétoldalt felnyírta. Sokan hasonlították Pinkhez, ám azóta még rövidebb lett felül a haja, s kijelentette, örökké rövid akar maradni. Az öltözködése is sokkal vagányabb lett, és rockosabb. Sokaknak nem tetszik új kinézete és stílusa, pedig szerinte az új albuma is stílusváltás az előzőkhöz képest.

Miley Cyrusról el lehet mondani, hogy sikerült a Disney árnyékából kitörnie. Hat-hét év alatt sokat változott, felnőtt, és a saját stílusa is kialakult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek