Starity

Jön a Panic! At The Disco új albuma

2013. február 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai alternatív banda, a Panic! At The Disco interjút adott közeledő negyedik stúdióalbumukról.

hirdetés
Jön a Panic! At The Disco új albuma

A banda, mint azt tudni lehet, eddig már három stúdióalbumot adott ki, ezek közül kettőt még az eredeti tagokkal: Ryan Ross-szal és John Walkerrel az A Fever You Can't Sweat Outot 2005-ben és a Pretty. Oddot 2008-ban.

Azóta változtak a felállások a zenekarban, ugyanis Ryan és John kiléptek, hogy új együttest hozzanak létre, a The Young Veinst. Brendon Urie és Spencer Smith azonban keményen dolgoztak, és kiadtak 2011-ben egy új albumot, a Vices & Virtuest, amire olyan sikerdalok készültek, mint a The Ballad Of Mona Lisa vagy éppen a Ready To Go.

Még augusztusban stúdióba vonultak, hogy elkészítsék negyedik albumukat a legújabb, most már biztos taggal, Dallon Weekesszel. Ő a basszeros posztját foglalja el, mellette pedig még nem hivatalos tagként ott van Ian Crawford, aki szólógitárosként játszik a bandával a turnék folyamán.

Dallon még az ősz folyamán adott egy interjút az Absolute Punk Netnek, miszerint a közelgő album 2012 decemberében fog megjelenni. Sajnos a fiúk elcsúsztak egy kicsit a munkálatokkal, azonban nemrég közzétették a rajongók örömére, hogy új albumuk és előreláthatólag 2013 tavaszán fog kijönni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek