Starity

Sztárok, akik egyedül töltik a Valentin-napot

2013. február 14. 15:03   |   Szerző: ercsi2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeszedtük azokat a sztárokat, akik várhatóan (hacsak nem talál rájuk a szerelem első látásra) egyedül töltik a Valentin-napot.

hirdetés
Sztárok, akik egyedül töltik a Valentin-napot

Cikkünkben azokat a hírességeket mutatjuk be, akik csak nemrég kóstoltak bele ismét a szinglilétbe, és még nincs olyan különleges ember az életükben, akikkel tölthetnék a szerelmesek ünnepét.

Tóth Gabi

A 24 éves énekesnő egyévnyi együttlét után szakított focista barátjával. Az ok mindkettejüknél ugyanaz volt. Gabi az RTL2-n hamarosan megjelenő Szombat esti lázban fog szerepelni, emellett még karrierjére is rengeteg időt kell fordítania, Dávid pedig Győr és Pest között ingázott, így egyértelmű volt, hogy a kapcsolatnak nincs semmi értelme. A tehetséges lánynak viszont nem lesz sok ideje sajnáltatnia magát, hiszen ideje nagy részében most a műsorára fog koncentrálni.


Fotó: Glamour

Britney Spears

Britney és egykori párja, Jason Trawick 2011 végén jegyezték el egymást, és a jelek szerint mindketten nagyon boldogok voltak. Ám itt is bebizonyosodott, hogy elég egy rossz mondat, és vége a kapcsolatnak. Egyes források szerint a szakítása oka az volt, hogy a 31 éves énekesnő gyereket szeretett volna Jasontől, ám ő erre még nem állt készen. Britney valószínűleg leginkább a Las Vegas-i Caesar Palace-ben lévő fellépéseire koncentrál a következő időszakban.


Fotó: Splash News

Taylor Swift

Taylor és exe, Harry Styles pár hete szakítottak. A 23 éves énekesnő az eset után teljesen összetört, ám úgy tűnik, a fájdalom és szomorúság miatt keletkezett sebek szép lassan gyógyulnak. A countrycsillag nemrég úgy nyilatkozott, hogy egy ideig nem szeretne szerelmes lenni, ami teljesen nyilvánvaló az eddigi kapcsolatait tekintve.


Fotó: Harper's Bazaar

Harry Styles

Miután szakítottak Taylorral, a brit fiún nem nagyon látszottak érzelmei. Nemrég mosolyogva és bolondozva állt a többi One Direction-sráccal a kamera elé a Red Nose Day alkalmából, emellett pizzát osztogatott hajléktalanoknak, szóval ha rosszul érinti is a dolog, próbálja valahogy elterelni gondolatait. Harry nemrég ünnepelte 19. születésnapját, melynek alkalmából egy ismeretlen lánytól kapott öltáncot, vagyis úgy fest, hamar elfelejtette a rövid kapcsolatot.


Fotó: Splash News

Selena Gomez

Selena a Golden Globe Awardson véget vetett a találgatásoknak, elmondta, hogy szakított Bieberrer. A volt Disney-sztárnak nemsokára megjelenik új albuma, melyen a Rock Mafia is közreműködik, vagyis Selenának sincs túl sok ideje arra, hogy szakításuk miatt siránkozzon.


Fotó: Splash News

Justin Bieber

Az utóbbi hónapokban Biebertől volt hangos a sajtó, bár sajnos nem jócselekedetei miatt. Már felsorolni is sok ideig tartana, mennyi minden történt a kanadai énekessel, mióta elkezdődött az új év. Justin a Billboardnak adott interjúban elárulta, hogy nincs éppen a legjobb formában, de próbálja túlélni a dolgot.

Jennifer Lawrence

Két év együttlét után szakított Jennifer és volt barátja, Nicholas Hoult, eddig ismeretlen okokból. Jennifert nemrég szóba hozták Robert Pattinsonnal, mivel Robert fogja őt kísérni az Oscar-gálára. Egyesek szerint csupán barátok, és persze olyanok is vannak, akik úgy vélik, ennél több van köztük, bár még senki sem tudja, pontosan hogy viszonyulnak egymáshoz.


Fotó: Patrick Fraser

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek