Starity

Alizée újabb kulisszavideót jelentetett meg

2013. február 04. 13:01   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostani videó rövidebb változatát már láthattuk ősszel, azonban most kibővítve, Alizée kommentjével került fel a YouTube-ra.

hirdetés
Alizée újabb kulisszavideót jelentetett meg

Három hónappal ezelőtt Alizée hivatalos YouTube-csatornájára felkerült egy videó, Alizée en studio címmel. Az alig félperces videóban hallhattunk részletet az A cause de l'automne-ból, s elcsíphettünk egy újabb dalcímet (Je veux bien) a közelgő albumról. Most azonban e videónak a bővített változatát is megkaptuk, melyben Alizée a következőt nyilatkozta:

Egy olyan albumot szerettem volna bemutatni, amely széles közönségnek szól, hogy minden generációnak hallgatható legyen. Emiatt különböző zeneszerzők, dalszövegírók vettek részt a készítésében. De ez az én hangom, az én albumom, az én »babám«. Nagyon szerettem volna egy 1960-as hangulatot erre az albumra, ami emlékeztetné az embereket valakire, akit nagyon csodálok: France Gallra, de egyidejűleg modern is maradna. Ezt próbáltuk megvalósítani a produceremmel, Alexandre Azariával. Nagyon nehéz az időtlenség megteremtése egy albumon...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek