Starity

Hat dolog, amitől a kisállatod kikészül — és te is

2013. február 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatjuk a hat legviccesebb és legmegbotránkoztatóbb játékot, illetve kiegészítőt, amit a kisállatoknak találtak ki.

hirdetés
Hat dolog, amitől a kisállatod kikészül — és te is

A cégek előszeretettel használják ki, hogy a társadalom mennyire rajong a kisállatokért, ennek érdekében örömmel gyártanak olyan termékeket, amelyek megnevettetik a vásárlókat, még ha elég bizarrak is. A cikkünkben szereplő tárgyak akár remek halloweeni ötletek is lehetnek, de mi ragaszkodunk állításunkhoz, miszerint ezek inkább kikészítik a kiskedvenceket – vagy akár magát a tulajdonost.

A felsorolásban a legbizarrabb kiegészítőket, játékokat mutatjuk be, amelyeket a gazdik „bevetnek” szegény állatok ellen.

A kutyákat nem érdeklik a régi vágású bajuszok, ennek ellenére manapság mindenféle kisállat-kereskedésben beszerezhető az alábbi kutyabajusz, amely óriási nevetést válthat ki az emberekből, de nem biztos, hogy az állat is ennyire nevetne, ha tudná, milyen nevetségesnek találja őt mindenki.

A kutyatulajdonosok körében egyre elterjedtebb, hogy kedvencük karmait belakkozzák, csili-vili francia manikűrt készítenek nekik, sőt, már kutyapedikűrök is nyílnak világszerte, amelyek célja kissé eltér a megszokottól. Az ilyen üzletekben néhány ezer forintért „gyönyörű” körmöket varázsolnak szegény állatoknak, és még elégedettek is a munkájukkal, pedig az alanyokat minden bizonnyal az öngyilkos hajlam kerülgeti.

Ha a kutyabajusz ötlete tetszett a gazdinak, nyilván ezt is zabálni fogja: plüss- és rágójátékok készülnek különféle vigyorgó fogsorral, amelyeket ha az állat „felpróbál”, garantált a vicces kinézet. A tulajdonosok nyilván nem nevetnének ekkorát, ha eszükbe jutna Joker, egy óriási csimpánz fogsora, amint épp széttépni készül őket, vagy mondjuk a ragyogásbeli Jack Nicholson.

Egy állat számára a takaró mindössze egy takaró, teljesen mindegy, hogy milyen színű, formájú, tehát a békás lepel alatt is nyugodtan alszik, maximum csodálkozik, miért vihog a gazdi úgy, mint egy idióta.

A gyártók kitettek magukért: nemcsak fejet, de békalábakat is kapott a takaró, és annyira maximalisták voltak, hogy teljesen uniszexszé varázsolták: weboldalukon állítják, tökéletes lány- és fiúkutyáknak is!

És hogy végre ne csak a kutyák megszégyenítéséről halljunk: a cicatartók nyilván a térdeiket csapkodják, amikor szerencsétlen állat a DJ-pult felett állva igyekszik „összekaparni” némi élvezhető muzsikát, miközben csodálkozik, mi ütött mindenkibe.

A probléma szerencsére ott kezdődik, hogy macskáról van szó, aki nem fekszik oda, ahová szeretnéd, és nyilván azt fogja kaparászni, amit nem akarsz. Tehát az állat valószínűleg vetne egy pillantást az új játékára, talán megkaparná egyszer, de visszatérne a szokásos hobbijaihoz, mint például a szanaszét hagyott dobozok széleinek rágcsálása.

Néhány kutyának egyszerűen kell a szájkosár, ez érthető, no de mit akartak elérni a készítők ezekkel a kacsaszájakkal azon kívül, hogy röhögőgörcsöt idéznek elő a gazdiknál? Remek választás mindenesetre, ha nem akarod, hogy a kutya megrágcsálja a papucsot, az újságot, vagy megharapjon bárkit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek