Starity

Drew Barrymore a sminkért és a borért él

2013. február 04. 19:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves újdonsült anyuka egy saját bormárka piacra dobásán gondolkodik.

hirdetés
Drew Barrymore a sminkért és a borért él

Drew Barrymore: színésznő, rendező, producer, forgatókönyvíró, modell, de mindenekelőtt feleség és anya. Valójában a szíve mélyén még mindig egy cserfes kislány, két dolgot azonban mindennél jobban szeret: „A smink az életem, és imádom a bort.”

A legújabb Harper's Bazaar – az amerikai divatlap – egy magabiztos és önbizalommal teli Drew-t mutat be az olvasók előtt, aki kiegyensúlyozottságot tükröz. A színésznő elárult egy titkot a riporternek: amikor várandós volt elhatározta, hogy saját kozmetikai márkát és egyedi borát fogja piacra dobni. Ebből a kozmetikai termékek megjelentetése már sikerült, hiszen a Flowers névre keresztelt termékei a Wal-Mart áruházaiban idén kaphatóak lesznek.


kép: joy.hu

Tény, hogy néhány csepp bor nyugtató hatással lehet az ember fáradt idegeire egy stresszes nap után. Megújult erejét a 37 éves színésznő minden bizonnyal néhány hónapos kislányának köszönheti, aki valódi ok az ünneplésre.

Természetesen az utóbbi időben a divat játssza a legkisebb szerepet Drew életében: „Mackónadrágot hordtam, amiket a földről szedtem össze” – a terhesség alatt tehát egyfajta természetes lazaság költözött a színésznő mindennapjaiba.

Olive születését titokban tartotta: „Időre volt szükségem. Hat hónapon át úgy rejtegettem magam, mint egy bűnöző. Egész életemet a nyilvánosság előtt élem, de ennek nem akartam kitenni a kislányomat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek