Starity

Blake Lively szerelmes Beyoncéba

2013. február 05. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake nemcsak, hogy imádja az énekesnőt, de ha lehetne, őt választaná leendő gyermekei anyjának.

hirdetés
Blake Lively szerelmes Beyoncéba

Az mindig is nyílt titok volt, hogy a Gossip Girl sztárja, Blake Lively imádja Beyoncét. A minap viszont az E!online-nak azt is bevallotta, hogy szerelmes lett az énekesnőbe a Super Bowl-os fellépése után, sőt azt is kijelentette, hogy az egygyermekes családanyát szeretné leendő gyermeke anyjának.

„Istenem! Egyetlen kívánságom, hogy Beyoncé legyen a gyermekeim anyja – viccelődött Blake a hétfői Gucci parfüm New York-i ebédjén. – Annyira csodálatos volt a fellépése. Egyszerűen nem tudok mit mondani rá. Nem, nem megy. Rá nincsenek szavaim.”

„És csak ott állt és táncolt, énekelt. Semmi hatalmas körítés nem volt hozzá. Úgy értem, a világítás és a produkció is jó volt, de nem nyomta el magát az énekesnőt, Beyoncét. Ez annyira ő volt. Azt hiszem, szerelmes lettem belé” – nyilatkozta Blake.

Továbbá az ifjú hölgy megosztotta a világgal, hogy köszöni szépen, nagyon jól van, és talán most éli a legszebb és legboldogabb korszakát, Ryan Reynoldsszal pedig isteni a házassága.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek