Starity

Ellopták Elizabeth Hurley autóját

2013. február 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezt állította legalábbis a modell, aki feljelentést is tett az ügyben, később kiderült: mindössze elfelejtette, hová parkolt.

hirdetés
Ellopták Elizabeth Hurley autóját

Elizabeth Hurley az egyik legkínosabb pillanatok egyikét élte át múlt héten, amikor jelentette, hogy autóját ellopták, míg London üzleteit járta. Néhány napba telt rájönnie, hová is parkolt, s hogy a rablók, akiket mindennek lehordott, valójában nem léteznek.

A brit Sun szerint négy nappal azután szólt a modell a rendőrségen, hogy bejelentette a 90,000 dolláros Audi Saloon ellopását, amely ugyanott volt, ahol hagyta.

A parkolási bírságok összértéke meghaladta a 300 dollárt – mesélte egy helyi üzlettulajdonos, akinek boltja mellett állt az autó: „Minden nap itt állt érintetlenül. Milyen hülyének vagy gazdagnak kell lenned, hogy megfeledkezz, hol hagytad a kocsid?”

A The Sun tudósítása alapján a nyomozás is azonnal befejeződött, s csak remélhetjük, hogy ez a kínos eset nem szül egy remek forgatókönyvet a Hé haver, hol a kocsim? folytatásához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek