Starity

Terhesen drogozott a Tini mami?

2013. február 06. 16:04   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenelle Evans, a Tini Mamik egykori sztárjának exe szerint a tinilány a terhessége alatt többször is droghoz nyúlt, ami miatt elvetélt.

hirdetés
Terhesen drogozott a Tini mami?

Jenelle Evans, a Tini Mamik egykori anyukája és szerelme, Courtland Rogers kapcsolata a drogok (heroin és kokain) miatt lett vége. Jenelle anno teherbe is esett a párjától, azonban sajnálatos módon hathetesen elvetélt. Az exe szerint pedig a vetélést nem más okozhatta, mint a drog.

Azonban a lány volt barátja sem igazán megbízható személy, ugyanis nemrégiben egy Tiffany nevű hölgy lekamerázta, amint Rogers fehér port szippant fel egy hotelszobában. A felvételt készítő nő szerint Courtland és Jenelle többször is drogoztak együtt, amíg egy párt alkottak.

A tinianyuka azonban tagadja a vádakat, és azt nyilatkozta, hogy ő sosem drogozott a terhessége alatt, a vetélés pedig genetikai rendellenességek miatt következett be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek