Starity

Sztárok és furcsa hobbijaik

2013. február 07. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden ember hódol valamilyen hobbinak – még a sztárok is, legyen az teljesen hétköznapi vagy épp meghökkentő. Következzen öt sztár és kedvenc időtöltéseik!

hirdetés
Sztárok és furcsa hobbijaik

Gyönyörűek, híresek, gazdagok – megtehetik, hogy hódoljanak mindenféle bogaras szenvedélynek, még ha nem is olcsó. Ennek ellenére teljesen átlagos – olykor meglepően átlagos – hobbiknak hódolnak az alábbi sztárok. Cikkünk első részében bemutatjuk, mivel is foglalkoznak szabadidejükben.

Mila Kunis

Azt hinné az ember, a World of Warcraftért éppenséggel valamelyik férfi sztár rajong – pedig nem! Mila Kunis egy időben ugyanis teljesen rákattant a népszerű számítógépes játékra. Állítása szerint végül azért állt le vele, mert már a komoly függőség jeleit észlelte magán.

Ryan Gosling

Talán senki sem gondolná, hogy Ryan Gosling kezében volt már kötőtű és fonal. Nos, nemcsak, hogy volt, a sztár egyenesen imád kötögetni! A 2007-es Plasztik szerelem című filmben a színésznek volt egy jelenete, melyben néhány kötögető, idős hölgy társaságában ül egy szobában. Egész álló nap a jeleneten dolgoztak, Gosling pedig úgy döntött, csatlakozik a nagymamákhoz a kötésben. Elmondása szerint a sztár azóta is az egyik legnyugodtabb napjaként tartja számon azt a bizonyos forgatási napot, és még mindig szívesen nyúl a kötőtűért, ha relaxálna.

Claudia Schiffer

A nők jelentékeny hányada sikoltozva ugrik félre, ha egér vagy éppenséggel nagyobb rovar tűnik fel a közelében váratlanul. Ezzel szemben a német szupermodell, Claudia Schiffer egyáltalán nem undorodik az apró állatkáktól, sőt! Hobbija a rovargyűjtés, a sztár már hatalmas gyűjteménnyel büszkélkedhet. Állítása szerint sok nővel ellentétben meg sem fordult a fejében olyasmi, hogy a rovarok taszítóak vagy bánthatnák őt.

Simon Cowell

Az amerikai X-Faktor könyörtelenül őszinte zsűritagja elárulta: szabadidejében imád fára mászni. Sőt, a rendszeres konditermi gyakorlatoknál sokkal felüdítőbbnek tartja, ha felkapaszkodhat néhány zöldellő ágon.

Johnny Depp

Johnny Deppet napjainkban az egyik legférfiasabb férfiként tartják számon – akkor hogy függ össze Depp és a barbie-zás...? A sztár ugyanis bevallottan gyűjti a babákat, mi több, játszik is velük. Aggodalomra azonban semmi ok, a híresség mindössze lányai kedvéért babázik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek