Starity

Miley Cyrus rövid marad

2013. február 07. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus a napokban elárulta az E!Online-nak, hogy bizony nem terve, hogy haját újra megnövessze.

hirdetés
Miley Cyrus rövid marad
Fotó: Matthias Vriens-McGrath

Mindenki nevében részvétet kell kívánjunk Miley hosszú hajának, hiszen a napokban az ex-Disney-sztár az E!Online-nak arról számolt be, hogy nem akar többé hosszú hajat.

„Az utolsó hetekben végig kontyban hordtam a hajam, már annyira idegesített. Azelőtt pedig a sok póthajtól már a falra tudtam volna mászni. A fejemhez varrták, és így visszagondolva, ez borzasztó. Szóval, soha nem fogtok engem újra hosszú hajjal látni. Liam is imádja, és ami az egészben a legjobb, hogy természetesen nem kell annyit mosni, mint a hosszút, így egészségesebb is. Jobban néz ki mosatlanul és kócosan!”

Miley egyébként az elmúlt hetekben szinte állandóan a stúdióban volt, s úgy néz ki, nem kell sokáig várnunk az új albumra. Miss Cyrus egyre több képet oszt meg a munkáról, és egyre több infó is a nyilvánosságra kerül az új korong kapcsán

Az egyelőre cím nélküli album biztosan nem a pop vonalát képviseli, az RCA Recordsnál fog megjelenni (Avril Lavigne lemezeit is kezelték már), Dr.Luce lesz a producere, aki 2009-ben a Party in The USA dallal dolgozott, de segédkezik még Pharell Williams, Hit-Boy, Tyler, the Creator és Mary J Blige is. Elmondásuk szerint hatalmas eltérés lesz a pop és elektro hangzástól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek