Starity

Zayn Malikot kidobják a One Directionből?

2013. február 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Celebuzznak mesélt egy bennfentes, elmondása szerint pedig a banda menedzsmentjének elege van Malik botrányos viselkedéséből.

hirdetés
Zayn Malikot kidobják a One Directionből?

Nemrégiben derült ki, hogy a One Direction egyik tagja, Zayn Malik megcsalta barátnőjét, Perrie Edwardsot egy ausztrál pincérlánnyal, bizonyos Courtney Webbel, akit azóta is folyamatosan zaklatnak a rajongók.

Az eddig visszahúzódó énekessel az utóbbi időben igen csak elszaladt a ló. Hajnali órákban jár haza, rengeteget bulizik és az alkoholt sem veti meg, hangoskodik, sőt, ilyenkor még neki áll feljebb! A bennfentes szerint ezen okok miatt a menedzsmentből többen is fontolóra vették, hogy Maliknak távoznia kellene a banából. Elmondása szerint, ha pár napon belül nem változik meg a srác hozzáállása, a banda négy taggal fut tovább.

Azt nem tudni, hogy mi igaz a hírből, hiszen a férfi, aki nyilatkozott, nevét nem akarta elárulni, és azt sem, hogy honnan szerezte az információt, csupán annyit mondott, hogy a rajongóknak hamar észhez kéne téríteniük a sztárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek