Starity

Saját illatot kreált Adam Levine

2013. február 07. 17:05   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már rengeteg híresség próbálkozott saját parfümmel, és most a Maroon 5 frontembere is beáll ezek közé a sztárok közé, azonban ő egyből egy férfi és egy női variációval is megajándékozta a nagyérdeműt.

hirdetés
Saját illatot kreált Adam Levine

Már rengeteg sztár rendelkezik saját illattal, így nem is meglepő, hogy újabb és újabb hírességek csatlakoznak ehhez a csoporthoz, most például az amerikai Voice egyik mentora és egyben a Maroon 5 frontembere, Adam Levine gondolta úgy, hogy belevág a parfümbizniszbe, sőt egyszerre egy férfi és egy női változatot is kiad az illatból.

„Olyan a szaga, mint a sz*rnak – viccelődött először Adam, majd később már komolyan folytatta. – Nagyon jó illata van. Nem nagyon tudtam elképzelni olyan illatot, ami nem tetszik, a feladat az volt, hogy olyan legyen, amilyet én is viselnék. Szóval ez volt a folyamat, és végre megállapítatjuk, hogy az illat jó. Teljes mértékben támogatom, és örülök, hogy az én nevem van rajta.”

Adam férfi és női illatai a Macy's-ben lesznek elérhetőek 35 és 65 dollár közötti áron, és a női illatok szerinte olyan „fás-virágosak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek