Starity

Janet Jacksont kitüntették

2013. február 07. 18:06   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden évben rengeteg sztár teszi tiszteletét az amfAR-gálán, ahol most Janet Jackson kitüntetésben részesült kiemelkedő AIDS-ellenes munkájáért.

hirdetés
Janet Jacksont kitüntették

1985-ben jött lérte az amfAr, pontosabban az American Foundation for AIDS Research, amely egy AIDS-ellenes szervezet. Több mint 10 évvel később, 1998-ban pedig megtartották az első amfAR-gálát, ahol sztárok is jótékonykodhatnak a nemes cél érdekében. Azóta az egyik legnemesebb és egyik legnagyobb rendezvénnyé nőtte ki magát.

Az idei jótékonysági gála február 6-án került megrendezésre New Yorkban, ahol a divat és a jótékonykodás együttesen játszottak szerepet, ugyanis az idei New York Fashion Week egy nappal később, február 7-én startolt.

Több sztár jelent meg az esten, úgy mint Sarah Jessica Parker, John Legend, Cee Lo Green és természetesen a gála egyik díjazottja, Janet Jackson is a tiszteletét tette. Janet egyébként a szervezet egyik nagykövete, aki elkötelezetten küzd az AIDS- és a HIV-vírus ellen, és a korábbi években is sokszor szólalt fel az ügy érdekében.

„Közösen vessünk véget az AIDS-nek” – mondta az énekesnő, aki korábban egy videóüzenetben próbálta felhívni az emberek figyelmét a betegség komolyságára.

Kiemelkedő munkáját idén díjazták is, a tegnapi est során vehette át a kitüntetését. Nemcsak őt honorálták, ugyanis Heidi Klum és Kenneth Cole is a díjazottak között szerepelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek