Starity

2015-ben érkezik az utolsó Die Hard

2013. február 07. 18:06   |   Szerző: Punka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bruce Willis erősítette meg a Die Hard 6-ot, ami egyben az utolsó része lesz a filmsorozatnak.

hirdetés
2015-ben érkezik az utolsó Die Hard

Az akcióhős jelenleg promóciós körúton van, hogy népszerűsítse a Die Hard legújabb részét. Mikor az Egyesült Királyságban járt, meghívást kapott a BBC The One Show című műsorába, ahol arról kérdezték, lesz-e folytatás. Willis a tőle megszokott szűkszavúsággal válaszolt a kérdésre: „Igen.”

Találgatások indultak arról, vajon John McClane visszatér-e New Yorkba, vagy új helyszínt keresnek neki, hogy megmentse a világot. Ám nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó Die Hard-film, részben Bruce Willis is megerősítette, még 2010-ben, hogy a hatodik rész után McClane visszavonul, és átadja a franchise-t egy másik színésznek. Helyét Jai Courtney vehetné át, aki az ötödik részben az ifjabb John McClane-t alakítja. De milyen lenne egy Die Hard-film Bruce Willis nélkül?

Vannak, akik szerint az utolsó epizódban feltűnhet Mary Elizabeth Winstead is, így a McClane család együtt lenne. Erre a kérdésre várhatóan 2015-ben kapunk majd választ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek