Starity

Sztárok, akikből internetes mém lett

2013. február 08. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elég egy vicces mozdulat, és az interneten máris terjedni kezdenek azok a vicces képregények, amiket ezekkel díszítenek. Öt sztár is így járt, akiknek az arcával nap mint nap találkozhatunk a viccportálokon.

hirdetés
Sztárok, akikből internetes mém lett

Legalább egyszer már biztosan te is belebotlottál böngészés közben egy-egy viccportálba, de az is lehet, hogy mindennapos látogatója vagy ezeknek az oldalaknak, amelyeknek fő céljuk a nevettetés, és sokszor mutatják be az élet mindennapi helyzeteit – mémekkel.

Az interneten már annyira fejlettek ezek a portálok, hogy minden egyes hangulatnak, érzésnek, gondolatnak meg van a saját meméje, így nem csoda, ha napjaink legsikeresebb sztárjai is helyet kaptak köztük, lássuk, kinek mi a szerepe az internetes humorvilágban.

Neil Patrick Harris – True Story

Az Így jártam anyátokkal sztárját sorozata egyik jelenetében kapták le ezzel a pohármegemelős mozdulattal, amit azóta minden igaz történethez odabiggyesztenek, sokszor ez a képregények csattanója is.

Tobey Maguire

A Pókemberrel világsikert arató Tobey-t is beállították a mémek táborába, ebben a sejtelmesen, csibészesen néző jelenetében kapták le, amit később mindenféle kétértelmű poszthoz felhasználtak a humorgyárosok.

Jackie Chan

A karatefilmek csillaga egyik pillanatában túlságosan is hevesen fejezte ki nemtetszését, azonban ez az internetezőknek nagyon is megtetszett, mindenféle olyan poszt alá odarakják Jackie fejét, amivel nem értenek egyet, ahol ostobaságokat beszélnek vagy nem érdekli őket.

Rowan Atkinson – If You Know What I Mean

A nevettetés királya, a mindenkori Mr. Bean egyik sejtelmes pillanatában éppen olyan dologra gondol, amire a legtöbb ember, de senki nem meri kimondani. A képregények végére is emiatt rakják Rowan képét, hiszen ezeknél mindenki általában ugyanarra a dologra gondol.

Nicolas Cage – You Don't Say

Az internet egyik legnépszerűbb meméje egyértelműen a Nicolas Cage-t ábrázoló „Nem mondod?" kép, amihez a színész arcát az 1989-es Vámpír csókja című filmből vágták ki. Nicolas mémje minden olyan posztban helyet kap, ami egy eléggé egyértelmű dolgot mutat be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek