Starity

Újabb színészáradatra számíthatunk Budapesten

2013. február 08. 16:04   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tudorok című sorozat rosszfiúja is megszállja Budapestet, méghozzá pár hét múlva a Drakula című sorozat forgatásának céljából.

hirdetés
Újabb színészáradatra számíthatunk Budapesten

A tízrészes sorozat főszereplője, Jonathan Rhys Meyers, akihez nemrég csatlakozott a Tudorok jelmeztervezője, Katie McGrath is, Budapesten fog forgatni az elkövetkezendő időkben. Lady Jane-t szintén egy ír színésznő, Victoria Smurfit fogja alakítani.

A meglepetés azonban, hogy a napokban jelentették be, hogy a sorozatot Budapesten forgatják majd. A munkálatok pár héten belül megkeződnek, és ha minden igaz, nyár végéig fognak tartani. Jonathan mellett azonban láthatóak lesznek majd magyar statiszták a történetben, ugyanis pár napja castingot tartottak.

A színészek látogatásának rengetegen örülnek, főleg a Jonathan-rajongók lehetnek boldogok, hogy esélyük lesz találkozni kedvenc színészükkel, hiszen nem kevés ideig fog itt tartózkodni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek