Starity

Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Beyoncé

2013. február 12. 16:04   |   Szerző: beyo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé az elmúlt évek során, a rajongói nagy örömére, nem kevés parfümöt dobott piacra. Most nézzük meg, melyek ezek!

hirdetés
Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Beyoncé

Legújabb cikksorozatunkban a sztárok által piacra dobott parfümöket fogjuk górcső alá venni: bemutatjuk ezek jellemző illatait, a fontosabb adatait és azt, miként köthetőek a hírességekhez. Az első részben a Grammy-díjas énekesnő, Beyoncé illatait mutatjuk be.

1. Heat: (Catch The Fever)

Beyoncé első parfümje, a Heat 2010 februárjában jelent meg. A Heat minden idők legkelendőbb női parfümjei közé tartozik, 2010 februárjának elejétől március elejéig 3.000.000 dollárt hozott Beyoncénak.

A parfüm édeskés-fűszeres, csabító illat, a tüzet idézi. Csomagolásában és üvegcséjében a vörös dominál, ami Beyoncé kedvenc színe. Az illat igazán szexi, Bey szerint azoknak a nőknek való, akik „nem félnek megkívánni valamit, és nem félnek mások vágyai tárgyának lenni”.

Főbb jegyei: vaníilia orchidea, magnólia, neroli, barack, lonc, mandula, ámbra, pézsma, tonkabab és a tejfa.

2. Heat Rush: (Feel The Rush)

A Heat Rush 2011 februárjában jelent meg. Egy igazán ragyogó, sugárzó, „napsütötte” illat. Azoknak fog tetszeni, akik szeretik a virágos, gyümölcsös illatokat. Van benne valami titokzatos, igazán vonzó, ezt az alapillata adja.

A parfüm a brazil napnyugtákat idézi. A Heat Rush inkább nappali használatra készült, míg a Heat egy éjszakai illat.

Főbb jegyei: maracuja, vérnarancs, cseresznye, passió gyümölcs, orchidea, hibiszkusz, mangóvirág, teak-fa, borostyán és pézsma.

3. Pulse: (Feel The Power)

Az illat Beyoncé kedvenc virágának, a Bluebird orchideának köszönheti különleges illatát, hiszen ennek a virágnak az aromáját egyetlen parfümhöz sem használták a Pulse-on kívül. Ha különleges, energikus illatra vágysz, biztosan ezt keresed, Bee szerint az izgalmat és az extázist ábrázolja.

A parfüm üvegcséje is igazi különlegesség, egyáltalán nem szokványos, ugyanolyan különleges, mint maga az illat. A citrusos illatok családjába tartozik, „megmozgat, körbeölel”.

Főbb jegyei: curaco, körte levél, babarózsa, orchidea, jázmin, pézsma.

4. Pulse Summer Edition: (Life Is a Flirt)

Az illatot 2012-ben adták ki mint a Pulse testvérillata. Ez az illat sokkal könyedébb, édesebb, mint a Pulse. Limitált kiadásban készült, így nem is lehetett róla annyit hallani, pedig igazán jó illat, mondhatni, valódi nyári aroma. Akárcsak a Heat Rush, ez is a virágos, gyümölcsös illatok családjába tartozik.

Az üvegcséje rózsaszín, átlátszó, ez is a nyarat kívánja idézni.

Főbb jegyei: körte, rózsaszín bors, mandarin narancs, neroli, orchidea, jázmin, pézsma és az orchidea.

5. Midnight Heat: (Heat Up The Night)

A 2012-ben megjelent illat talán még csábítóbbra sikeredett, mint maga a Heat. Mint ahogy azt a neve is sugallja, éjszakai illat, érzéki és magabiztos, egy kis titokzatosággal megspékelve.

A parfüm egy-kettőre a rajongók kedvenc lett. Az alapillatában mintha egy keleties aroma elegyedne a többivel.

Főbb jegyei: szilva, éjszakai kaktusz, orchidea, fekete tulipán, szantálfa, ámbra, és a babarózsa.

6. Pulse NYC: (An Electring Meeting Of Two Icons)

A parfümről egyelőre keveset tudni, hiszen Magyarországon még nem kapható, csak Amerikában és Németországban, de azért sejteni lehet, hogy ugyanolyan különleges és energikus illat lesz, mint a Pulse. Nagyvárosi illat, maximalista nőknek való, reméljük, minél hamarabb hazánkban is elérhető lesz.

Főbb jegyei: málna, gránátalma, körte, babarózsa, jázmin, orchidea, pacsuli, és a pézsma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek