Starity

Kristen Bell ügyel a testére

2013. február 09. 11:11   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő még terhesen is dolgozik. Gyakran érzékeny, de mindenre odafigyel, legfőképp az étkezésére és a környezetére.

hirdetés
Kristen Bell ügyel a testére
Fotó: Jason Merritt / Getty Images

A House of Lies színésznője első gyermekét várja vőlegényétől, Dax Shepardtől, és azt mondja, nagyon odafigyel mindenre, aminek bármi köze is van a terhességéhez.

„Már tudatában vagyok mindennek, és nem csak az étkezés kapcsán – mesélte Kristen. – Nem vagyok szigorú, de nagyon körültekintő vagyok, hogy miket eszem meg. Na, és persze ez az én felelősségem. Így keményen dologozom ellene.”

A színésznő a Neutrogena Naturals arca, így arra is odafigyel, hogy milyen szépségápolási termékeket használ. „Amikor az ember babát vár, mindenre érzékeny. Nagyon keményen dolgozom, így természetes valamit használni. De ezt kivéve, tényleg nem tettem semmit. Majd egyszer eljutok arra a pontra is, mikor csak a kanapén fogok pihenni, átnézem a babakönyvet, és kiválasztom benne a dolgokat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek