Starity

Christina Applegate elhagyta a süllyedő hajót

2013. február 09. 11:11   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Up All Night című sorozat hosszas szenvedése után Christina Applegate úgy döntött, nem kér belőle többet, és otthagyta a stábot.

hirdetés
Christina Applegate elhagyta a süllyedő hajót

Az Up All Night sorozat a 2011-es év szeptemberében mutatkozott be az NBC csatornán. Már a kezdés sem volt egyszerű. Az eredeti sztori Reagan (Christina Applegate) és Chris (Will Arnett) Brinkley kapcsolatát mutatta volna be, ahogy megbirkóznak az újszülött gyermekükkel. Reagan kapott volna egy mellék munkahelyi szálat, ahol munkatársa Ava (Maya Rudolph) lett volna.

Csakhogy az NBC fejesei a Koszorúslányok (Bridesmaids) című film sikerét meglovagolva – melyben Maya Rudolph volt az egyik főszereplő -, Avát előléptették harmadik főszereplőnek, így majdnem az egész pilotepizódot újra kellett forgatni. Immár Ava Reagan főnöke lett, és természetesen Maya Rudolph karaktere és a munkahelyi szál sokkal nagyobb teret kapott.

Azonban a közönség vegyes érzelmekkel fogadta, ahogy Avát lenyomják a torkukon. A nézettség alapján már a teljes első évad berendelése is csodának számított, mégis az NBC életben tartotta a második évadra is. A csatorna rájött, mekkora hibát követett el, ezért a második szezonban megszüntették a munkahelyi szálat nézői nyomásra, de Maya Rudolphtól nem voltak hajlandóak megválni, így mindenféle mondvacsinált indokkal tartották benne a történetben. Valamint új szereplőkkel, mint Reagen azelőtt sosem említett bátyja, Gene (Matt Braunger), akarták fellendíteni a sorozatot és a nézettséget.

Végül a második évad 11. része után bejegelték a show-t, három hónapos „szünetre” küldték, és multikamerás, élő közönség előtt felvett epizódokkal akartak visszatérni. De, mint kiderült, a háttérben közel sem volt minden rendben. Csendben elküldték Emily Spivey-t, az egész sorozat kitalálóját és producerét.

Valószínűleg az lehetett az ok Christina döntésének hátterében, hogy egy teljesen más irányba akarták elvinni a történetet… Újra… Applegate ezzel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: „Nagyon jó élmény volt az Up All Night stábjával dolgozni, de a show egy teljesen más kreatív irányt vett, és úgy döntöttem, a legjobb számomra, ha más lehetőségek felé fordulok. Lorne Michaelsszel dolgozni egy megvalósult álom volt, és hálás vagyok, hogy bemutatott ennek a TV-s családnak. Hiányozni fognak a szereplők, a producerek és a stáb, és mindig a legjobbat fogom nekik kívánni.”

A sorozat folytatása most kérdéses. Lisa Kudrow nevét rebesgetik mint Christina Applegate helyettese. Hogy hogyan akarják megoldani a főszereplő eltűnését, az legyen az NBC és az új kreátor problémája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek