Starity

Eltörte a lábát Demi Lovato

2013. február 10. 00:12   |   Szerző: cady17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a rehabon töltött idő alatt elesett, és eltörte a lábát a szobatársa miatt.

hirdetés
Eltörte a lábát Demi Lovato

Mint azt a rajongók tudják, nemrég Demi újra bevonult egy rehabilitációs központba, azért, hogy továbbra is rendben tudja tartani az életét. Bevonulásakor az alábbiakat nyilatkozta a TMZ-nek: „Jó érzés bent lenni. Nem fogom hagyni, hogy kicsússzon a lábam alól a talaj még egyszer.”

Ebben csak az az irónia, hogy nyilatkozata után pár nappal sajnos valóban „kicsúszott” a lába alól a talaj. Ugyanis elesett, és szerencsétlenségére csúnyán összezúzta a lábát, valamint egy csontja meg is repedt. Emiatt most kénytelen mankóval járkálni.

„Soha, soha ne hagyjátok, hogy a szobatársatok általános tisztítószerrel takarítsa fel a parkettát!” – fűzte hozzá a feltöltött képhez.

A kép feltöltése után a Pretty Little Liars színésznője, Lucy Hale a Twitteren kívánt a Skyscraper énekesnőjének jobbulást, és leírta, tudja, mennyire rossz lehet most Deminek, hiszen ő korábban a szárkapocscsontját törte el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek