Starity

Megérkezett a Smash új évadja

2013. február 09. 16:04   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A várttal ellentétben tovább hanyatlik a műsor nézettsége, amiért a sztorit és a rossz idősávot okolják.

hirdetés
Megérkezett a Smash új évadja

Elkezdődött az NBC csatorna egyik reménységének, a Smash szériának az új évadja, ami nem hozta a kellő nézettséget, és a kritikusok haragját is kivívta a dupla epizód.

Az egykoron 12 milliós nézettségnek is örvendő sorozat az előző évad végefelé hanyatlásnak indult, majd a széria megálmodója is továbblépett, a csatorna a Gossip Girl egyik stábtagját tette meg a jelenlegi történet felelősének. Az új rendező és producer nem tett jót a sorozatnak – jelentették ki a kritikusok. A Hitfix oldal továbbment, és az előzőnél is gyengébbnek véli az idei évadot, a dupla rész megtekintése után semmi jót nem jósol a továbbiakban.

Nemcsak a sztorival, de az időzítéssel is mellélőttek. Az alacsony nézőszám annak is köszönhető, hogy egy másik csatornán az egyik NCIS spin-off simán legyűrte a sorozatot nézettségben, a lehető legrosszab idősávba került a Smash, ami tovább ront a helyzeten. A HF szerint az előző évad végén felmerült problémák azóta is jelentkeznek, a dupla epizód ennyire ömlesztve pedig alapból rossz ötlet, a történet óriási csattanókkal vegyítve csap át régi, elvarratlan szálakba és régi, ismerős arcok mutatják be új oldalukat, az új arcok pedig egyre fiatalabbak.

Míg a fiatalabb arcok egyre gyakrabban tűnnek fel a sztoriban, az idősebbek annál idegesítőbbek, páváskodnak és zsörtölődnek, amire a nézőnek nincsen szüksége. A kritikusok szerint a több mint 90 perces rész túl sok poént lőtt le, így már nincs is értelme tovább nézni. Mindenki élete fenekestül ferfordul, majd bizonyos szálak feledésbe merülnek, amik később még visszaköszönnek, ám a kritikusok nem szavazzák meg a bizalmat a sorozat készítőinek. Jennifer Hudson jelenléte sem tudta kíváncsibbá tenni az embereket, akik inkább a krimi NCIS-t választották, míg egyenesen unalmasnak tartják, ahogyan a rendező Derek (Jack Davenport) minden szebb színésznővel összefekszik, a férfi szétcsúszása pedig feleslegesnek vélt. Míg Ivy (Megan Hilty) karaktere, aki eddig erősnek és büszkének tűnt, megtörni látszik, mintha nem is önmagát adná, addig Karen (Katharine McPhee) elég gyorsan túl teszi magát élete egyik legnagyobb megrázkódtatásán – a kritikusok és nézők szerint is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek