Starity

BAFTA 2013 — a legjobb és legrosszabb ruhák

2013. február 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatjuk a 2013-as BAFTA-gála legkáprázatosabb és legpocsékabb ruha-összeállításait.

hirdetés
BAFTA 2013 — a legjobb és legrosszabb ruhák

Újabb díjátadó, újabb esély a bakizásokra. Lássuk, kik tanultak a Golden Globe- és a PCA-gálából, és kik azok, akik reménytelenek, és még mindig képesek félrenyúlni. Cikkünkben a 2013-as BAFTA-díjátadó legjobb és legrosszabb ruha-összeállításait mutatjuk be, kezdve a legjobbakkal.

Jennifer Lawrence

A 22 éves színésznő ismert ízléses választásairól, s ezúttal sem fogott mellé: egy egyszerű Dior Haute Couture-ruhát választott, mellé Jimmy Choo-cipőket, Chopard-ékszereket és egy Judith Leiber-táskát. Visszafogott és elegáns, remek választásnak bizonyult!

Anne Hathaway

A színésznőt a Les Misérables-beli alakításáért jelölték, és egy fekete Burberry-ruhában kápráztatta el a közönséget. Anne-től távol áll, hogy mellényúljon, s ezt is tökéletesen eltalálta.

Andrea Riseborough

A színésznőt a közönségdíjra jelölték, azaz a Feltörekvő sztár díjára, és egy gyönyörű sárga Vivienne Westwood-estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen, amelyhez Brian Atwood-cipőt, egy fekete Swarovski-táskát és De Beers-ékszert választott.

Juno Temple

A Vágy és vezeklés sztárja vihette haza a közönség díját, egyszerűen, mégis remekül festett ebben a fehér estélyiben, amelyhez Chopard-ékszereket párosított.

Jessica Chastain

A Zero Dark Thirty sztárja elől elhappolták a díjat, de megjelenése kifogástalan volt: biztosak vagyunk benne, hogy számos kritikus szívét felmelegítette. A Roland Mouret-estélyiben nem találunk hibát – hozzá Jimmy Choo-cipőt és Harry Winston-ékszereket választott.

A legrosszabb ruhák:

Gemma Arterton

A szabásával nem lenne túl nagy probléma, viszont előnytelen Gemma bőrszínéhez képest: távolról úgy fest, mintha ez a Celia Krithariot-ruha szakadt lenne, és csak néhány szalag borítaná a testét.

Marion Cotillard

A francia színésznő egy Dior Haute Couture-estélyit választott, de hogy nézett-e tükörbe, mielőtt elindult volna otthonról, nem tudjuk. A két réteg nem takarta egymást tökéletesen, így a hálós rész folyton kikandikált. A Jimmy Choo-cipőket teljesen eltakarja a ruha, de a Chopard-nyaklánc gyönyörű.

Helen Mirren

A Hitchcock sztárja mindenkit meghökkentett frissen festett rózsaszín hajával, de a ruhája sem aratott nagy sikert: néhány perccel a gála lezajlása után máris kikiáltották az est legrosszabbul öltözöttjének.

Zawe Ashton

A Fresh Meat sztárját számos kritika érte ruhája miatt: ami sok, az sok. Talán elviselhetőbb lett volna a látvány, ha a tüllrészt elhagyja, de ez így túlságosan csicsás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek