Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. február 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb cikksorozatunkban hetente elemezzük a sztárok legjobb választásait; az első rész a hatodik hét legstílusosabbjairól szól.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Legújabb cikksorozatunk első részében a február 4–10. között valamilyen rendezvényen – premieren, promóciós eseményen, jótékonysági gálán – megjelent, legízlésesebben felöltözött sztárokat mutatjuk be.

2013 hatodik hetében került megrendezésre többek közt az amfAR-gála, ahol számos jótékonykodni kívánt híresség tette tiszteletét, de új mozifilmek is debütáltak, amelyek premierjein nem csak a főszereplők jelentek meg. Minden ilyen és ehhez hasonló esemény lehetőséget ad a sztároknak arra, hogy mellényúljanak a ruhaválasztásban, de mi most az elmúlt hét legstílusosabban felöltözött celebjeit prezentáljuk nektek!

Amanda Seyfried

A híresség legújabb filmje, a Lovelace népszerűsítése érdekében vett részt a 2013-as Berlini Filmfesztiválon, melyet a Friedrichstadt-Palastben rendeztek február kilencedikén, szombaton. A 27 éves színésznő kollégái, James Franco és Peter Sarsgaard társaságában jelent meg az eseményen egy piros Roksanda Illincic-miniben, hozzá fekete harisnyát és Atwood-cipőt választott.

Amy Adams

A Muppets sztárja egy fekete csipkés miniben lépett a pódiumra a 2013-as Oscar-jelöltek részére rendezett esten, Beverly Hillsben. A 38 éves sztár Naomi Watts, Julia Stiles és Morena Baccarin társaságában pózolt a fotósoknak.

Ashley Greene

A Twilight sztárja az amfAR New York-i gáláján mindenkit elvarázsolt, ebben a Giambattista Valli-ruhában pontosan úgy nézett ki, mint egy görög istennő. Az aranyszínű derékövhöz illő fülbevalót választott Lorraine Schwartztól – kifogástalan!

Ashley Tisdale

A színésznő a Safe Haven Los Angeles-i premierjén vett részt február 5-én. Ashley jó barátságot ápol a film főszereplőnőjével, aki Katie-t alakítja a romantikus drámában. A színésznő csupa elegancia: a The Hellers-tophoz egy hosszú, fekete szoknyát és Casadei-cipőt választott, az összhatást pedig egy Devi Kroell-táskával és egy House of Lavande-karkötővel koronázta.

Ashley Roberts

A szőke szépség a Die Hard ötödik részének premierjén kápráztatott el mindenkit ezzel az oldalt nyitott, spagettipántos sárga rucival, amely egyszerűen fenségesen áll rajta, igazi nyári viselet!


Fotó: PA/Matt Crossick/Empics Entertainment

Charlize Theron

Csupa elegancia! A 2013-as Cinema For Peace nevű gála a Berlini Film Festivál keretein belül került megrendezésre a Waldorf Astoria Hotelben szombaton (február 9.). A 37 éves színésznő új filmje kedvéért borotválta le a haját, de még így is lehengerlően fest ebben az enyhén ráncolt Gucci-ruhában.

Heidi Klum

Az amfAR New York-gála egyik gyöngyszeme! A 39 éves modell még mindig lélegzetelállítóan fest, ez a Michael Kors-ruha kifogástalan, tökéletesen kiemeli a csodás alakját. A Christian Louboutin-cipő és -tatyó csak dob az összhatáson, de a legfontosabb kiegészítő most a Lorraine Schwartz-nyaklánc volt.

Sasha Pieterse

Jackson Rathbone kísérte el a rendkívül fiatal, még csak tizenhat éves Sashát a Beautiful Creatures szerdai, Los Angeles-i premierjére. Korához képest remekül festett, Ariel Winter tanulhatna tőle, hiszen ez a Carlos Miele-dressz gyönyörűen áll a Pretty Little Liars sztárján. A minihez Jimmy Choo-cipőt és -táskát, valamint Switch-ékszereket választott


Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek