Starity

Ben Affleck mozikban kémkedik

2013. február 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szeret beosonni a mozikba, hogy megtudja, a közönség hogyan reagál legújabb filmjére, Az Argo-akcióra.

hirdetés
Ben Affleck mozikban kémkedik

A színész-rendező imádja figyelni az emberek reakcióit, ezért elhatározta, beoson néhány vetítésre. Szerencsére az eredmény pontosan az, amit remélt.

„Ez az első alkalom az életemben, talán még a Good Will Hunting ilyen volt, ahol az emberek pontosan ott nevettek, ahol kellett. A közönség kedvéért gyártok filmeket, és nagyszerű érzés látni, hogy élvezik. Azt szeretnéd, ugye, hogy lássák, mit alkottál, de beosonni hátra, és figyelni, amint remekül szórakoznak... hihetetlen érzés.”

Bent február 10-én díjazták a BAFTA-gálán, ahol megkapta a legjobb rendező díját, valamint filmje, az Argo a Legjobb filmnek lett kikiáltva. Ez azért is volt fénypont az életében, mivel korábban sosem járt a londoni ceremónián.

Az Absolute Radiónak mesélt érzéseiről: „Óriási élmény volt, mivel sosem jártam még a BAFTA-n. Még csak nem is jelöltek, nem voltam meghívva, most pedig szétnézek magam körül, és itt vagyok, része vagyok a brit mozitörténelemnek. Hatalmas megtiszteltetés!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek