Starity

Fejmosást kapott a One Direction

2013. február 14. 12:12   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kissé kicsúszott a talaj a lábuk alól, amikor bulizásra került a sor, menedzserük pedig érthető módon teljesen kiakadt.

hirdetés
Fejmosást kapott a One Direction

Niall nemrégiben mesélte el, hogy ő és a többi One Direction-tag – Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson és Zayn Malik – menedzsmentjét zavarja a kaszinós ügy, ugyanis megünnepelték, hogy végre mind az öten 18 évesek lettek.

„A dolgok kicsit csúnyán alakultak, amikor a tizennyolcadik születésnapunkat ünnepeltük. Sok ostobaságot csináltunk már, és ez a dolog is ebbe a kategóriába sorolható, pedig mi tényleg nem akartunk rosszat. Csak eszünkbe jutott, hogy végre mind az öten tizennyolcak vagyunk, és ez egy remek lehetőség a pénzköltésre” – árulta el az ír fiú a We Love Pop magazinnak.

S folytatta: „Én 100 fontot nyertem, és ezt szép kis zsákmánynak tartottam, ezért is álltam meg. De a többiekre nem szóltam. És elég durva összeget vesztettünk el. Nagyon sokat. Amikor pedig a menedzsmentünk megtudta, rendes fejmosást kaptunk.”

A fiúk mindig támogatják egymást, és segítenek egymásnak jól dönteni. „Mi mindig együtt maradunk. Abban a pillanatban, amikor az egyikünk elveszti a fonalat, a másikunk segít visszatérni neki” – fűzte hozzá Louis.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek