Starity

Ismét ágynak dőlt a brit Voice mentora

2013. február 14. 11:11   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danny O' Donoghue mostanában nem túl szerencsés, ami az egészségét illeti, múlt hónapban egy nyaralás alkalmával törte el bordáit, épphogy meggyógyult, ismét ágynak esett.

hirdetés
Ismét ágynak dőlt a brit Voice mentora

Ezúttal egy vírus döntötte le őt a lábáról, és orvosi utasításra félbe kellett hagynia a brit Voice forgatását, a szakemberek szerint ugyanis szigorú ágynyugalomra van szüksége. Azt még pontosan nem tudni, mikor térhet vissza a munkához, mindenesetre a másik három mentor – Jessie J, Tom Jones és Will.I.Am – már leforgatta a promóciós videók rájuk eső részét, amit Danny is be fog pótolni, amint állapota megengedi. Az biztos, hogy már nem húzhatják sokáig a forgatást, hiszen a BBC One jövő hónaptól tűzi műsorra a tehetségkutató „blind audition” epizódjait.

A The Scriptnek egyébként jövő héten jelenése van a Brit Awards-díjátadón, ahol is jelölték őket a legjobb nemzetközi együttes kategóriában. Márciusban pedig már Írországban turnéznak, így elég sűrű hónapok várnak a fiatal énekesre. Hamarosan új kislemezük is megjelenik, ami az If You Could See Me Now című dalból készül, amit január végén mutattak be a Graham Norton Show-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek