Starity

Összeköltözik Mila Kunis és Ashton Kutcher

2013. február 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Két pasi meg egy kicsi sztárja megkérte barátnőjét, Mila Kunist, hogy költözzön hozzá.

hirdetés
Összeköltözik Mila Kunis és Ashton Kutcher
Fotó: Tom Munro / Pascal Le Segretain/Getty

A Két pasi meg egy kicsi sztárja, aki decemberben vált el hat év házasság után Demi Moore-tól, a hírek szerint megkérte barátnőjét, hogy bútorozzanak össze Hollywood Hills-i villájában. Az USMagazine értesülései szerint a 35 éves sztár eddigi lakótársa már el is vitte a cuccait, hogy a Fekete hattyú sztárja átvehesse a helyét.

A 29 éves színésznő már 14 éve ismeri Ashtont, mióta együtt szerepeltek az Azok a 70-es évek műsorban, ám alig várják, hogy közös lakásban folytassák. Mila egyébként nemrég arról nyilatkozott, mennyire szereti a szinglilétet – annak ellenére, hogy kapcsolata már majdnem egy éve tart.

„Négy évig szingli voltam. Micsoda idők voltak! Szeretem az egyedüllétet” – meséli az Allure magazin legújabb számában, amelynek márciusi címlaplánya lett. A szingli napoknak viszont vége: miután kilenc év után véget vetett Macaulay Culkinnal való kapcsolatának, a sztár továbblépett, s azóta is felhőtlenül boldogok Ashtonnal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek