Starity

Jack Sparrow a szinglik kedvence

2013. február 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szavazás során kiderült, kivel töltenék a szingli férfiak és nők a Valentin-napot.

hirdetés
Jack Sparrow a szinglik kedvence

A Blinkbox kérdőívet készített a szinglik körében: azt szerették volna tudni, az emberek mely mozis karakterrel töltenék leginkább a Valentin-napot. A nők körében egyértelműen győzedelmeskedett Jack Sparrow kapitány vicces természete és ellenállhatatlan kinézete miatt.

Őt követi a második helyen Danny Ocean, akit George Clooney alakított. Utána kapott helyett Jason Bourne és Edward Cullen, Ryan Goslingról pedig teljesen megfeledkeztek, mindössze az ötödik helyre került Jacob Palmer karaktere (Őrült, dilis, szerelem.).

A férfiak körében leginkább a tökös-dögös, magabiztos és független nők élveztek előnyt: első helyre az Angelina Jolie által megformált Lara Croft került, és talán szokatlan és meglepő a következő nyertes, de a második helyen Bridget Jones (Renée Zellweger) virít! A dobogóra felkerült még Fekete Özvegy, azaz Scarlett Johansson is, aki a Bosszúállókban dobogtatta meg a férfiak szívét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek