Starity

Victoria Justice kilép a Nickelodeontól

2013. február 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Justice már közel 8 éve a Nickelodeonnál dolgozik, így nem csoda, hogy vágyik egy kis változásra. A Victorious sorozat sztárja ki szeretne lépni a csatornától.

hirdetés
Victoria Justice kilép a Nickelodeontól

Victoria Justice 2005-től a Nickelodeonnál van, amikor is megkapta Lola Martinez szerepét a Zoey 101-ben. Bár a sorozat 2008-ban véget ért, Victoria nem merült feledésbe: miután vendégszerepelt a True Jacksonban és a nagy sikerű iCarlyban, a Nickelodeon Victorious című sorozatában megkapta a címszereplő, Tori Vega szerepét, mely világszerte nagy sikerrel futott, és milliók rajonganak a sorozatért.

Bár hiába a nagy rajongás, egyszer minden sorozat véget ér, így történt ez a Victoriousszal is. Még nyáron jelentették be, hogy törlik a sorozatot, az utolsó epizód pedig február 2-án sugárzott az amerikai Nickelodeonon.

A HuffPost Celebrity nemrég kifaggatta az énekes-színésznőt jövőbeli terveit illetően, valamint Victoria egyéb dolgokat is elárult.

Mi a bűnös örömöd?
– Imádom a mentás Milanost! Ha beteszed a fagyasztóba, ropogós és fagyos lesz. Nagyon finom.

Ha viselhetnéd az egyik gyerekkori ruhadarabodat, mi lenne az?
– Van egy Spice Girl-ös pólóm, és azt hiszem, nem lenne vicces, ha azt viselném. Hat éves korom óta megvan.

Forró vagy jeges kávé?
– Attól függ, de azt hiszem, inkább a jeges.

Mi az a dolog, ami miatt a partnereddel szakítanál?
– Ha barátságtalan a szüleimmel, vagy a saját szüleit nem tiszteli. Ez nekem olyan semmilyen.

Nina Dobrev?
– Állandóan ez megy! Ez nekem hízelgő. Ő annyira szép, és nagyon jólesik, hogy hozzá hasonlítanak! Sokat kapok a Nina-dologból.

Vannak Valenin-napi terveid?
– Wow, hamarosan Valentin-nap! Valójában nagy dolog nekem a február a születésnapom miatt. 19-én leszek 20 éves, és vége lesz a tini éveimnek!

Miket remélsz ebben az évben?
– Ismét turnézni szeretnék ezen a nyáron, de ez sokkal nagyobb lesz, mint a tavalyi. Az AEG is szponzorláni fog, szóval ez nekem szuper izgalmas. Ha vége lesz a turnénak, ki szeretnék majd lépni a Nickelodeontól. De nem mondom azt, hogy „Ó, én akkor végeztem velük”, de mivel a sorozatom a közelmúltban véget ért, így nagyon várom a következő fejezetet, és izgatott vagyok a lehetőségektől, amiket várok a horizonton túl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek