Starity

Új videóval lepte meg a rajongókat az Evanescence

2013. február 15. 21:09   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A banda Valentin-nap alkalmából különleges ajándékot adott rajongóinak.

hirdetés
Új videóval lepte meg a rajongókat az Evanescence

Az amerikai rockegyüttes 2011-es albumán hallható Lost in Paradise című dalhoz egy egyszerű videó készült, amibe a rajongók általi koncerteken készült videókat vágtak össze. Nem csak az Egyesült Államokban adott koncertekről kerültek elő felvételek, a csaknem öt perces videóban láthatók részletek angliai és német fellépésekről is, de néhány másodpercig olyan jeleneteket is láthatunk, amik repülőtereken készültek, mikor a banda éppen megérkezett egy-egy fellépés helyszínére.

A videót a rajongók egyébként Valentin-nap alkalmából kapták. Az Evanescence frontasszonya és énekesnője, Amy Lee már napokkal ezelőtt beharangozta twitteren, hogy meglepetést tartogatnak a rajongóknak: „Van egy édes kis dolgunk, amit meg fogunk veletek osztani Valentin-napon” - írta Amy február tizenegyedikén, majd tizenkettedikén újabb tweetet küldött a meglepetésről: „Már csak egy pár nap Valentin-napig. Na, mi lehet az?”

A fanok tűkön ülve várták már a nagy meglepetést, de erre a videóra már számíthattak, mivel legújabb albumuk előző két kislemezéhez már készült kisfilm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek