Starity

Oscart akar Gemma Arterton

2013. február 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hansel and Gretel: Witch Hunters sztárja addig nem szül gyereket, míg Oscar-díjjal nem jutalmazzák.

hirdetés
Oscart akar Gemma Arterton
Fotó: Robert Erdmann

A Boszorkányvadászok sztárja, aki nemrég szakított férjével, Stefano Catellivel kétévnyi házasságuk után, ragaszkodik a karrierjéhez, olyannyira, hogy kijelentette: várni fog a gyermekáldással egészen az Oscar-díjig.

A színésznő biztos abban, hogy valamikor alakításáért Oscarral fogják jutalmazni: „Mindig látod a terhes sztárokat, amint átveszik a díjat: Natalie Portman, Kate Winslet, Rachel Weisz, Reese Witherspoon. De én nem fogok így ott állni, nem vagyok kész a gyermekvállalásra. Tudni szeretném majd, hogy értékes maradok az iparnak még akkor is, ha gyereket szültem.”

Gemma szerint ez akkor fog megtörténni, ha értékelik a munkáját – legalábbis valami akkora dologgal, amelyre határozottan büszke lehet, például az Oscarral. Ha legutóbbi filmje nem is, a következő mindenképpen számíthat díjesőre, mivel a Runner, Runner című krimi-drámában Ben Affleckkel dolgozik együtt, aki – mint tudjuk – nagyon ért ahhoz, amit csinál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek