Starity

Bűnösnek találták Liptai Claudiát

2013. február 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár műsorvezetőjének több mint egymilliót kell perkálnia, ha nem akar börtönbe kerülni.

hirdetés
Bűnösnek találták Liptai Claudiát
Fotó: TV2

Még 2011-ben indult eljárás Liptai Claudia ellen, amikor elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt. Az ügy egészen idáig húzódott, ám végre ítéletet hirdettek: közokirat-hamisítás vétségében bűnösnek találták a műsorvezetőt, s ezért egymillió-ötvenezer forintra büntették.

Az ítélet még nem jogerős, ám Claudia ügyvédje így is felmentést kért, állítása szerint nincs bizonyítékuk arra, hogy tényleg a 39 éves megasztáros tette volna ki autójára a rokkantkártyát. Az ügyész nem találta elfogadhatónak a fellebbezést, ráadásul súlyosbítja a dolgot az, hogy a szinkronhangként is tevékenykedő Claudia ismert személy, s szerintük példát kellene mutatnia bűncselekmény helyett.

Claudia egykor azzal érvelt, hogy a kártya akkor esett ki a napellenzőből a műszerfalra, amikor becsapta az autó ajtaját, de a bíróság ezt nem találta elfogadható védelemnek. Az összeg 150 napos börtönnek felel meg, napi 7000 forintért, ám Liptaiék továbbra is enyhítést szeretnének kérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek