Starity

Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Rihanna

2013. február 16. 13:01   |   Szerző: beyo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétszeres Grammy-díjas énekesnő már három parfümöt adott ki. Ezeket most sorban bemutatjuk és elemezzük.

hirdetés
Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Rihanna

1. Reb'l Fleur: (Bad Feels So Good)

Rihanna első parfümje, amely 2011 februárjában jelent meg, ugyanolyan szexire, csábítóra, erősre és bátorra sikeredett, mint ahogyan azt elvárhatuk Rihannától, aki maga is merész és szókimondó. Keze alatt szinte minden arannyá válik, tehát nem csoda, hogy első saját illata rengeteg pozitív visszajelzést kapott. A sok-sok aroma keveredéséből, amelyet felhasználtak a parfüm készítéséhez, egy igazán játékos és izgalmas illat jött létre.

A parfüm nevének jelentése lázadó virágszál. Azért kapta ezt a nevet, mert Riri nagymamája gyakran nevezte unokáját lázadó virágszálnak. “Ha megszagolom, a gyerekkori emlékeim is eszembe jutnak. Az érett gyümölcsök és a pompás virágok illata” – nyilatkozta az énekesnő.

Főbb jegyei: szilva, piros bogyós gyümölcsök, hibiszkusz, ibolya, kókusztej, vanília, pacsuli, pézsma.

2. Rebelle

Riri második illata 2012 tavaszán jelent meg mint a Reb'l Fleur testvérillata. Az énekesnő a parfüm nevét egy, a hivatalos weboldalán tartott közvéleménykutatással döntötte el, így kapta a Rebelle nevet.

A parfüm nőies és romantikus, azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretik a meleg, fűszeres, de mélyen mégis virágos illatokat.

Főbb jegyei: eper, szilva, gyömbér, kakaó, orchidea, kávé, pacsuli.

3. Nude:

Rihanna legújabb parfümje, amely tavaly ősszel jelent meg, a „Meztelen” nevet kapta, kifinomult, titokzatos és vad lett. „Ez az én új illatom, a Nude. Ha megérzed az illatát, te is ilyen szexinek és különlegesnek fogod érezni magad!” – vélekedett Rihanna.

Az illat maga édes, virágos és gyümölcsös, vanilíás alapilattal redelkezik. Külseje nagyban hasonlít Rihanna többi parfümjének üvegcséjére, hiszen ez az illat is a Reb'l Fleur testvérillataként debütált.

Főbb jegyei: guava, mandarin, körte, narancsvirág, jázmin, szantálfa, pézsma, vanília orchidea.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek