Starity

Cara Delevingne és Rita Ora: több mint barátság?

2013. február 16. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és az énekesnő az utóbbi időben igencsak közeli kapcsolatba került egymással, ami miatt sok híresztelés kezdett terjengeni kettőjükről.

hirdetés
Cara Delevingne és Rita Ora: több mint barátság?

A népszerű koszovói származású énekesnő, Rita Ora és az angol modell, Cara Delevingne nagyon közeli barátnők, az utóbbi időben szinte elválaszthatatlanok voltak egymástól, azonban a lányok megnyilvánulásai sokakban olyan érzést keltenek, hogy több van köztük, mint baráti kapcsolat.

Ritát ugyan az utóbbi időben többször is hírbe hozták a 2012-es brit X Factor győztesével, James Arthurral, azonban az énekesnő tagadja a pletykákat, állítása szerint egyedül a nyíltan biszexuális modell az igazi lelkitársa.

„Cara hivatalosan is az enyém! Ő érinthetetlen, a piacon vettem őt. Egymást csak 'Wifey'-nak hívjuk. Tudod mit jelent ez? Olyan embert, aki olyan, mint a másik feled. Mint amikor összeházasodsz valakivel, és ő lesz a kis feleséged. Most nincs időm az ellenkező neműekre. Senkire sem. Nekem csak a Wifey-m van„ – mondta nemrég Rita a The Sun nevű angol napilapnak.


A lányokról a bulikban gyakran készülnek hasonló képek

A lányok olyannyira összenőttek, hogy a modell még egy ”Rita Wifey-ja„ feliratú pólót is kapott az énekesnőtől, aki így mesélt kettőjük szoros kapcsolatáról és barátságuk kialakulásáról: „Mi egyfolytában láttuk egymást itt-ott, és egyre többet kezdtünk beszélgetni, most pedig mindig együtt vagyunk. Totálisan hasonlóak vagyunk, de teljesen különböző hátterünk van. Találtam valakit, aki teljesen olyan, mint én.”

Nem tudni, hogy igazak-e azok a hírek, miszerint a kapcsolatuk komolyabb, vagy csupán csak nagyon közeli barátok, idővel úgyis minden kiderül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek