Starity

Sztárok és legnagyobb félelmeik

2013. február 17. 10:10   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi, átlagemberek sok mindentől tartunk, de a leghíresebb kedvenceinkkel sincs ez másképp.

hirdetés
Sztárok és legnagyobb félelmeik

Minden ember fél valamitől, még a hollywoodi sztárok is. Gyakran hallhatjuk interjúk során, amint bevallják, hogy mitől is tartanak leginkább, ezért összeszedtünk öt hírességet és a legnagyobb félelmeiket. Biztosan mondhatjuk, egyes sztároknál az állunk is leeshet!

Harry Styles

A One Direction legfiatalabb tagjának nem mindennapi élete van, hiszen együttesével meg sem áll a szekerük, egyik fellépés után a másik jön, és az élete nyitott könyv. De vajon mindenki tudja, hogy mitől is fél igazán? Harry legnagyobb félelme a hullámvasút, talán első látásra nevetségesnek találhatjuk, azonban az énekes nem szívesen ül fel az ilyen játékokra.

Miley Cyrus

A fiatal énekesnő gyakran kerül a címlapokra, ám nem minden esetben pozitív dolgok miatt. De elmondása szerint, inkább adja önmagát, minthogy meg kelljen játszania magát. Az új albuma hamarosan a boltokba kerül, így a rajongóknak nem kell várni sokat a nagy visszatérésre. Miley nem fél semmitől sem jobban, mint a sötéttől. Nem tud sötétben élni, ha nem lenne mellette a párja elképzelhető, hogy felkapcsolt lámpával aludna. Nem csak a színésznő van így vele, hiszen nagyon sok ember tart a sötétségtől.

Demi Lovato

Lovato kisasszony legnagyobb félelme a lift. Ezt reálisnak látjuk, ugyanis sokan tartamak a szerkezettől. Nem egy esetről hallhattunk már, amikor emberek szorultak be, vagy zuhantak le lifttel, így a félelmét teljesen megértjük.

Selena Gomez

A Disney csatorna egykori hercegnpje meg sem áll, ugyanis most megjelenő könyve miatt több rendezvényre kell el látogatnia, arról nem is beszélve, hogy ő is az új albumát akarja kiadni. Selena a legjobban a magas sarkú cipők viselésétől fél, bizonyára az esésektől tart, vagy csupán ez egy rögeszme? Biztos információkat nem tudunk, de ami biztos, hogy nem sok ember rendelkezik ilyen félelemmel.

Zayn Malik

Zayn élete talán most még nyitottabb, mint bárkié, ugyanis a címlapokon folyamatosan magánéletét firtatják. A jelenlegi hírek szerint megcsalta barátnőjét, de még mindig együtt vannak, sőt, egyesek szerint az összeköltözést fontolgatják! Malik uraság több dologtól is retteg, a magasságtól, a víztől, a túráktól, s akárcsak Miley, ő is tart a sötéttől. A vízi félelméről minden rajongó tudott, ám ezt sikerült legyőznie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek