Starity

Babát szeretne Fergie és Josh Duhamel

2013. február 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves énekesnő és kedvese aktívan próbálkoznak; erről az Us Weekly magazinnak nyilatkoztak mindketten.

hirdetés
Babát szeretne Fergie és Josh Duhamel
Fotó: Wireimage

A 40 éves színész és énekes felesége aktívan próbálkoznak a gyermekáldást illetően, Fergie ugyanis már egy ideje másra sem tud gondolni, mint a gyerekekre. Erről az Us Weekly magazinnak nyilatkozott: „Boldogok leszünk, ha megtörténik, a próbálkozás pedig csak használ a kapcsolatunknak.”

Josh igazi szívtiprónak számít Hollywoodban, ennek ellenére nemrég elmondta, felesége teljes mértékben megbízik benne, támogatja a karrierjét, és nem izgatja magát a romantikus jelenetek miatt.

„Szerencsére olyan nejem van, aki igazán megértő és támogató. Ismeri Julianne-t [Hough, Safe Haven], és azt mondta: »Hajrá! Csináljatok olyan jó filmet, amilyet csak lehet!«”

A vígjátéksztár egyébként nemrég azt is bevallotta, engedélyt kért kolléganője partnerétől, Ryan Seacresttől, hogy megcsókolja a forgatáson. „Úgy éreztem, meg kell kérdeznem, főként azért, mert tisztelem Ryant és a kapcsolatokat. De ez inkább kínos volt!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek