Starity

A prostitúció felé fordul François Arnaud

2013. február 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Borgiák sztárja dzsigolószerepben lesz látható legújabb filmjében, a The Moroccan Gigolo's-ban, melyet jelenleg forgatnak Belgiumban.

hirdetés
A prostitúció felé fordul François Arnaud

Kevesebb mint négy év telt el azóta, hogy mozikba került a Les grandes chaleurs című film, amelyben Arnaud egy fiatal férfit alakít, aki elcsábít egy nála sokkal idősebb nőt. Ezúttal hasonló szituációban találja magát The Moroccan Gigolo's című filmje kapcsán, melyet jelenleg forgatnak Belgiumban.

Talán védjeggyé válik? – Arnaud nevet a kérdés hallatán. Egy Nicolas nevű férfit fog alakítani, aki barátaival, Samirral (Reda Chebchoubi) és Dedével (Eddy King) a prostitúció világához fordulnak, és önmaguk árulásába kezdenek, hogy finanszírozni tudják saját működtetésű boltjukat.

„Az első film egy szerelmi történet, amely továbbment a kor sztereotípiáin, míg itt Nicolas nem a csábításért, a szenvedélyért teszi, amit tesz, hanem a pénzért. Az én karakterem a legcéltudatosabb, a legkomolyabb a három barát közül, akik mindnyájan változást szeretnének hozni az életükbe.”

Decemberben fejezte be François a Borgiák harmadik évadjának forgatását az etyeki Korda stúdióban, nyáron pedig egy amerikai film, a Copperhead forgatásán vett részt, melyet június 28-án vetítenek először a mozikban.

„Hat hónapig dolgoztam a sorozaton, ez után valami mást akartam, egy francia vígjátékot” – mesélte a színész, aki a rendezőt, Ismail Saidit a Skype-on ismerte meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek