Starity

Daniel Radcliffe homoszexuálist alakít

2013. február 17. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek egykori sztárja jelenleg egy szokatlan, új szerepben tündököl a filmvásznon.

hirdetés
Daniel Radcliffe homoszexuálist alakít

12 évesen Daniel Radcliffe Harry Potter szerepében több millió embert bűvölt el. A kis varázslótanoncból azonban mára igazi, jóképű férfi lett. Nem sok maradt a szégyenlős kisfiúból.

Hihetetlen, mennyire repül az idő: nemrég még kerek szemüveggel és bilifrizurával láttuk Daniel Radcliffe-et a filmvásznon, most viszont csábító pillantással méreget minket az Out magazin címlapjáról. A színész szeretné végleg maga mögött hagyni a kis varázsló képét, így merészebb szerepeket keres. Legújabb filmjében, a Kill Your Darlingsban a híres, amerikai homoszexuális költőt, Allan Ginsberget alakítja.

Daniel így nyilatkozott a szerepről: „Tudomásom szerint a homoszexuális színészeket sosem kérdezik meg, milyen érzés egy heteroszexuálist alakítani. Semmi különbség nincsen a heteroszexuális és a homoszexuális szerelmesek között.” És noha a 23 éves színész a Harry Potter-filmekkel robbant be a köztudatba és ért el hihetetlen sikereket, nem akarja megnézni egyiket sem.

„A harmadikat abszolút nem akarom látni, az első kettőt sem nézném meg, a negyedik részt sem akarom megnézni. Talán az ötödik részt megnézném. A hatodik részt abszolúte nem akarom látni” – mondta Daniel. Azonban azt is kijelentette, hogy szereti a munkáját és ő szívvel-lélekkel színésznek tartja magát: „Majdnem minden aspektusát szeretem a filmiparnak és szeretnék a része lenni. És ha nyolcvanévesen egy forgatáson halnék meg, az nagyon tetszene.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek