Starity

Eric Saade és Molly Sandén is megtalálta a boldogságot

2013. február 18. 11:11   |   Szerző: Punka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már több mint egy éve ment szét Svédország álompárja, ám Eric és Molly is boldog párkapcsolatban él.

hirdetés
Eric Saade és Molly Sandén is megtalálta a boldogságot

Eric Saade és Molly Sandén még 2012 elején jelentették be szakításukat. Mindketten a karrierjükre koncentráltak, Eric a zenéjét terjesztette más országokban, Molly kiadott egy albumot, emellett pedig különböző svéd fesztiválokon lépett fel az év során.

Eric nagyon védi a magánéletét, több interjúban is kérdezték tőle, van-e barátnője, de nem nyilatkozott. Ám árulkodó képeket töltött fel, illetve egy Facebook-bejegyzésből arra következtettek, hogy a boldogságot egy Emma Andersson nevű lány oldalán találta meg. Ez a tegnapi nap folyamán bebizonyosodott, hiszen Eric egy képet töltött fel nyaralásáról a következő szöveggel: „Babe pihen.” Az énekes és barátnője jelenleg Mexikóban tartózkodnak, mert ahogy ő fogalmazott, elege van a télből, ezért melegebb helyre utazott.

A svéd média viszont az állította, hogy Eric nem ezen okból kifolyólag hagyta el az országot, ugyanis Molly Sandén és Danny Saucedo a héten jelentették be kapcsolatukat. Korábban is barátok voltak, az énekesnő azt írta blogjára, hogy az utóbbi időben sokkal közelebb kerültek egymáshoz. A Facebookon erősítették meg a hírt, majd kicsivel később egy interjút is adtak.

Ericet támadni kezdte a média, ezért hagyott pár kemény bejegyzést Twitter-oldalán. Menedzsere azt mondta, az énekes nem kommentálja az esetet, de megelégelte a róla terjesztett pletykákat, és egy nyilvános levélben mondta el, hogy mindketten továbbléptek. Ő boldog, ha Molly is az. Egyébként mint az kiderült, Eric már tudott Dannyék kapcsolatáról, mert korábban már megbeszélték. Ennek ellenére mégis olyan dolgokat írtak, hogy Eric „elmenekült” az országból, ami egyáltalán nem igaz

Ezek szerint mindketten boldogok, közben pedig karrierjükre is koncentrálnak: Eric negyedik albumán dolgozik csapatával, Molly pedig Amerikában tevékenykedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek