Starity

Bryan Adams: megérkezett a második baba

2013. február 17. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hét elején Londonban megszületett a kanadai rockzenész második gyermeke, Lula Rosylea.

hirdetés
Bryan Adams: megérkezett a második baba

Most szó szerint vesszük Bryan Adams egyik híres dalszövegét, amiben ezt énekelni: „Baby you’re all that I need” (Kisbaba, te vagy minden, ami kell nekem – szójáték a kisbaba/csajszi szavakkal).

Az (Everything I Do) I Do It for You 53 éves énekese és kedvese, Alicia Grimaldi a hét elején üdvözölhették második gyermeküket, a kis Lulát, aki egy londoni kórházban jött a világra. A családi örömbe természetesen a házaspár 22 hónapos lánya, Bunny is bekapcsolódott. Nem meglepő módon, Lula különleges nevét részben a zene ihlette.

„Lula Rosylea úgy határozott, hogy teaidőben érkezik – csiripelte Adams a Twitter-oldalán. – A Rosylea egy londoni rímes szleng a csésze teára, és a Lula név egy Gene Vincent-dalból, a Be-Bop-A-Lulából való.” Később egy újabb üzenetet tett közzé. „Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. A kisbaba és az édesanyja remekül érzik magukat.”

Grimaldi, aki segített Adamsnek megalapítani a The Bryan Adams Foundation alapítványát, ami világszerte támogatja a fiatalok oktatását és fejlődését, és lehetőséget biztosít nekik, hogy továbbképezzék magukat, nem beszél a Grammy-díjas zenésszel való kapcsolatáról.

Bryam Adams rövid időre megszakította a világ körüli turnéját, és csak márciusban folytatja a koncertezést, Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek