Starity

Hugh Grant másodszorra lett édesapa

2013. február 17. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színész a Twitter-oldalán közölte a rajongóival az örömhírt, hogy ismét gyermeke született.

hirdetés
Hugh Grant másodszorra lett édesapa

Hugh Grant most már büszke kétgyermekes apuka! Az 52 éves színész február 16-án a Twitteren keresztül jelentette be a második gyermeke érkezését. „Válaszul néhány újságíró kérdésére, boldog vagyok, mert a kislányomnak most lett egy kisöccse – árulta el 77.000 követőjének. – Mindkettőjüket valami hihetetlen módon imádom. Csodálatos anyukájuk van. És hogy teljesen tiszta legyen a kép, én vagyok az apa.”

Grant és Tinglan Hong első gyermeke, a kislány Tabitha 2011 szeptemberében született. Amikor a színész szóvivője megerősítette Tabitha születésének a hírét, az agglegény kapcsolatát a gyermek édesanyjával „futó viszonynak” nevezték.

Azonban a kétkedőknek csalódniuk kellett, mert a kapcsolat a baba születése után még komolyabb lett. A színész 2012 márciusában elárulta a The Guardian riporterének, hogy nem terveztek közös gyermeket, de nagyon örül Tabithának, és úgy érzi, jobb ember lett.

A rá következő hónapban pedig így nyilatkozott az Ellen DeGeneres Show-ban: „Mindenki éveken át azzal nyaggatott, hogy »Hugh, miért nincs gyereked? Meg fogja változtatni az életedet.« Most, hogy van egy gyermekem, valóban megváltozott az életem. Mindenkinek ajánlom. Legyen gyereketek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek