Starity

Öt celeb, akikkel nem cserélnénk életet

2013. február 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatunk öt hírességet, akik élete nem éppen nevezhető fényesnek. Ők azok, akik életét semmiképp sem próbálnánk ki.

hirdetés
Öt celeb, akikkel nem cserélnénk életet
Fotó: Splash News

Hírnév, csillogás, szerencse, óriási Beverly Hills-i villák, végtelen utazgatások, partik St. Tropez-ban – mindez jellemző a legismertebb celebritások életére. Amint ismertté válnak, a luxus már csak egy karnyújtásnyira van, s onnantól kezdve pedig már a ruhatáruk is nagyobb, mint egy átlagember teljes otthona.

Azonban nem minden olyan szép és jó, mint egyesek gondolják, bizony a hírnévnek megvan az árnyoldala is, mi pedig bemutatjuk azt az öt sztárt, akivel semmiképp sem cserélnénk életet.

Lindsay Lohan

A színésznő csillaga egykor magasan ragyogott, mára azonban a csillogás és rivaldafény eltűntek az életéből, s azt bírósági tárgyalások teszik ki. Jelenleg mást sem tud felmutatni, mint kifizetetlen számlákat, romokban heverő barátságokat, és szükségtelen mondanunk, hogy drámamentes pillanatokat is csak hetente egyszer élvezhet. Ő az, akire momentán biztosan nem irigykedünk.

Jennifer Aniston

Ugyan negyven felett is bomba alakja van, és gyönyörű, a média levegővételhez sem engedi. Állandóan azt szeretnék tudni, miért nem házas már, biztosan feldolgozta-e a Brad Pitt-tel történt szakítását, miért nem nevel gyerekeket, tényleg úgy hiszi, egyedül fog meghalni? Kérdések százaival bombázzák hétről hétre, és ugyan boldog kapcsolatban él Justin Theroux-val, nehezére esik elviselnie a sajtó támadását. Nem, köszönjük, ebből sem kérünk.

Courtney Love

A kilencvenes években Courtney igazi dívának számított, magasról tett az emberek véleményére, simán beszólt mindenkinek – még díjátadókon is, azonban a hírnév lassan elhalványodott, egyszerűen kiégett, ráadásul arról se feledkezzünk meg, hogy még mindig rengetegen támadják összeesküvés-elméletekkel, miszerint ő a felelős Kurt Cobain haláláért.

Chris Brown

Vannak azok, akiket nem kedvelnek Hollywoodban, vannak olyanok, akiket egyenesen gyűlölnek, és aztán ott van Chris Brown. Azzal, hogy elbánt Rihannával – állíthatja, hogy megváltozott – örökre belevéste a nevét az emberek memóriájába, és sajnos még manapság is úgy van elkönyvelve, mint holmi nőverő vadállat.

Tara Reid

Bemutatjuk Tara „Emlékeztek rá?” Reidet, aki előtt gyönyörű és kilátásokkal teli jövő állt, de sajnos teljesen elnyelte a föld. Legutóbb ugyan láthattuk az Amerikai pite utolsó részében, de évekkel ezelőtt volt már, hogy valami maradandót alkotott. Sajnos a hírnév nem tart örökké.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek