Starity

Miley Cyrust Ed Westwickkel boronálták össze

2013. február 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életükben nem találkoztak még, és nem is gondolták volna, hogy valaha ilyet olvashatnak Perez Hilton oldalán. Miley Cyrust és Ed Westwicket hozta szóba a sajtó.

hirdetés
Miley Cyrust Ed Westwickkel boronálták össze

A nagynevű sztárblogger, Perez Hilton hozta szóba először a meghökkentő párost, a lázadó Miley Cyrust és az angol színészt, Ed Westwicket, miszerint együtt járták be az éjszakai életet Los Angelesben, hiszen a színész jelenleg az angyalok városában tartózkodik.

Egy kocsiban kapták le őket, amikor az este közepén elhajtottak egy szórakozóhelyről. Ed eddig nem nyilatkozott az ügyről, de most Miley megtörte a csendet. A Twitteren szólt be a bloggernek. „Remélem, egy szép napon majd rátalálsz a szerelemre, de az enyémmel ne játszadozz. Sosem voltam együtt Ed Westwickkel az életemben.”

Pár percen belül Perez visszaírt Miley-nak a mikroblogon. „Azt írtam le, amit hallottam. Örülök, hogy a hír nem igaz. És én is viszont kívánom neked.” Utána Miley is válaszolt a férfi csiripelésére, hogy semmi baj, csupán nem bírja a hazugságokat.

De ha nem a Gossip Girl sztárja volt az, akkor ki? Hiszen a férfi oldalról kísértetiesen hasonlít Chuck Bassre.


A képek, melyekből a pletyka szárnyra kapott

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek