Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Beyoncé

2013. február 22. 15:03   |   Szerző: beyo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé eddigi karrierje során rengeteg címlapon szerepelt. Most nézzük meg, ezek közül melyek sikerültek a legjobban, és mely címlapok sikeredtek rosszabbra.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Beyoncé

Legjobb címlapfotók:

Dazed And Confused (2011)

Beyoncé egyik legjobban sikerült fotósorozatát láthatjuk a magazinban. Nincs agyonretusálva, mégis hihetetlenül szexi. A képeken különleges ruhákat visel, de mindegyik a jó ízlés határán belül maradt. Dögös, de mégis természetes: ezekkel a szavakkal jellemezhetjük a képeket.

People (2012)

Bee-t tavaly a világ legszebb nőjének választotta a People magazin, és a képeken valóban, Beyoncé szinte smink nélkül is gyönyörű. Az összes képet a természetesség jellemzi, és ez is hihetetlenül jól áll az énekesnőnek.

Sports Illustrated (2007)

Beyoncé felejthetetlen fürdőruhás címlapja. A képek gyönyörűek és dögösek. Photoshopot nem igazán használtak, Bey védjegyévé vált fenekét sem kicsinyítették, ettől lettek a képek ennyire szexik. Mondhatni, ez a legismertebb címlapja.

InStyle (2011)

Bee legbájosabb címlapja. Mosolyával mindenkit elbűvöl, talán ettől lett ennyire jó ez a címlapfotó. A sorozat további képein ellenben nem mosolyával hódít, hanem formás testével.

GQ (2013)

Beyoncé idei első címlapfotózása nagyon dögösre sikeredett! A képekkel azt kívánta bizonyítani, hogy kitartó edzéssel és fogyókúrával kellően formába hozta magát szülése óta. Ez persze tökéletesen sikerült is.

Legrosszabb címlapfotók:

Harper's Bazaar (2011)

Ha először ránézünk a képre, talán semmi baj nem veszünk észre, de ha alaposabban megfigyeljük, feltűnik, hogy Beyoncé combjait ijesztően kicsire retusálták, sőt a terhes énekesnő hasát is teljesen eltüntették. Érthetetlen, hogy miért, hiszen az eredmény szinte rémisztő.

Ebony (2009)

A képeken a fiatal énekesnő legalább 50 évesnek néz ki. Arcát túlságosan elsötétítették, sőt, a hatalmas haj sem javít a helyzeten. Szinte fel sem lehet ismerni a szépségéről híres dívát.

Harper's Bazaar (2009)

Úgy látszik, a Harper's Bazaar magazin előszeretettel viszi túlzásba a Photoshopot. A képen Beyoncé arca egészen furcsa árnyalatot kapott: sárgás-barnás színben virít az egész teste, pedig köztudott, hogy B nem ennyire fekete.

The Face (2003)

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, ami sok, az sok. Fura smink, tányérszerű kalap, na és persze agyonretusált, hibátlan arc. Csak remélni tudjuk, hogy többet nem lesz ilyen címlapfotója a szép énekesnőnek.

InStyle (2008)

A kép annyira túl van retusálva, hogy alig lehet felismerni Beyoncét. Jobb karját szinte teljesen eltüntették, és arcának is egészen különleges színt kölcsönöztek, így az egész mű hatást kelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek