Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Katy Perry

2013. március 02. 14:02   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Hot N Cold és megannyi sikeres dal énekesnőjének, Katy Perrynek nézzük meg a legjobban és a legborzasztóbban sikerült címlapfotóit.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Katy Perry

Katy Perry karrierje az I Kissed a Girl című dala óta megállíthatatlanul felfelé ível – kilencszer jelölték a neves Grammy-díjra, és új albuma idén fog megérkezni. Érthető, hogy a magazinok vetélkednek a kegyeiért és azért, hogy címlapra tehessék. Azonban különböző okok miatt van úgy, hogy a „nagy fotó” végül nem néz ki annyira jól, mint elképzelték. Lássuk melyik volt az az öt-öt borító, ahol Katy a legszebb volt, illetve ami nem éppen a legjobban sikerült.

A legjobb címlapfotók:

Billboard – 2012. december

Tavaly decemberben nem kisebb megtiszteltetés érte az énekesnőt, mint hogy a Billboard az év nőjének választotta – ezért a lap főoldalán való szereplése is egyértelművé vált. A címlapra egy elég közeli fotót választottak Katy-ről, halvány rózsaszín ruhájából csak nagyon kevés látszik, de ezzel nem lőttek mellé: különleges kék színű szemfestékéhez remekül megy az üde, rózsaszín rúzs, a haja jól mutat lófarokban, és a kép sincs agyonretusálva. Csinos!

Dolly – 2010. június/július

Az énekesnő bohókásra vette a figurát – középkék, halványan leopárdmintás ruhát viselt a fotózáson egy pink, szívecskés övvel. Ehhez remekül passzol szív alakú napszemüvege, retrósan feltupírozott haja is. Összességében színes és életvidám címlap lett.

Vanity Fair – 2011. június

Miss Perry-ből igazi dívát varázsoltak a Vanity Fairnél! A fotózáson Katy Párizs utcáin, illetve a Louvre-ban is pózol, nagyestélyikben, gyönyörű ruhákban. A címlapon a ruha más jellegű, hiszen az énekesnő gyakorlatilag egy kombinéban pózol, de a dívás kisugárzás megmaradt – elég csak hajára és vörös rúzsára nézni, vagy a csodás háttérre.

Maxim – 2011. január

A Maxim arra vállalkozott, hogy az énekesnő vadóc, szexi oldalát mutatják meg, de nekik sikerült az, ami sokaknak nem: nem estek túlzásba, annyit mutattak, amennyit kellett, és bár nem spórolták ki a Photoshopot, Katy vonásai megmaradtak, és a kép végül nem csapott át az ízléstelen kategóriába. Katy fekete csipkés kombinét „tép le” magáról, kiegészítőként nagy, ezüst karika van a fülében, lábán bőrcsizmát visel, sminkjében pedig a szemét hangsúlyozzák szintén feketével, míg ajka egyszerű, halvány rózsaszín maradt.

Seventeen – 2009. július

A magazin egy igazán bájos, édes, kislányos oldalát mutatta meg 2009-ben Katy-nek. Ezt a hatást növeli a rózsaszín minden mennyiségben: Perry kisasszony rózsaszín hajpántot, rúzst, és csillogós, ujjatlan ruhát viselt, fekete haja és fehér bőre pedig Hófehérke benyomását kelti.

A legrosszabb címlapfotók:

Harper's Bazaar – 2010. december

A Harper's Bazaar általában precíz munkát végez, azonban Katynél ez valahogy nem jött össze. Valószínűleg természetesen szerették volna ábrázolni az énekesnőt, de ehelyett a karikás szemek, és annak túlretusálása miatt ijesztő, műarc lett az eredmény.

Cosmopolitan – 2010. november

A Cosmopolitan sem sűrűn lő mellé, de azért néha előfordul. És íme, a grafikusok ismét elkövették a túlzott Photoshop hibáját. Igen, akit a képen látunk, tökéletes, feszes bőrrel rendelkezik, de ilyen ember nem létezik. Katy arca szinte felismerhetetlen lett, szemét még kékebbé kívánták tenni, dereka pedig a valóságosnál karcsúbb, és simán ki is lehet szúrni, hogy a hátánál szinte egyenes vonallal vágták le a felesleget.

Elle – 2012. szeptember

Katy haja ebben az időben éppen lila színben pompázott. Az Elle grafikusai azonban alaposan elrontották, amikor háttérszínnek élénk rózsaszínt választottak. A sötétlila és rózsaszín kombó túl sok, szinte bántja a szemet, ehhez hozzá jön még a halvány rózsaszín, csillogós ruha, illetve körömlakk, Katy lila haja és erős sminkje együtt pedig Hófehérke helyett boszorkányos hatású. Túl sok.

FHM – 2009. január

Nem csalás, nem ámítás, a képen Katy Perry látható. Hiába készült négy éve a kép, az énekesnő soha nem nézett ki így, az FHM azonban úgy gondolta, hogy az egyébként is csinos Katy-t át kell alakítani. Arcát annyira kisimították, hogy teljesen felismerhetetlen lett. Ha nem lenne odaírva, a többség biztosan nem találná ki, hogy ki látható a címlapon.

InStyle – 2011. október

Katy ruhájával és kiegészítőivel semmi gond nem lenne, de a hajával már annál inkább akadnak problémák. A rózsaszín hajkorona sehogyan sem áll jól az énekesnőnek – aki azóta szerencsére már visszatért a jól bevált fekete színhez -, lesápasztja, és az InStyle bordó háttérszíne felül csak ront a helyzeten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek