Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. február 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban hetente elemezzük a sztárok legjobb választásait; a második rész 2013 hetedik hetének legstílusosabbjairól szól.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Február 11–17. között került megrendezésre többek közt az Elle Style Awards, a Writers' Guild-gála, de új mozifilmek is debütáltak, például Beyoncé dokumentumfilmje, amely majd az HBO-n lesz látható, valamint a Gyönyörű teremtmények. Sokan mellényúltak a múlt héten, de szerencsére voltak olyanok, akik ismét elkápráztattak minket, így most az elmúlt hét legstílusosabban felöltözött celebjeit prezentáljuk nektek!

Anne Hathaway

A színésznő egy fekete Nina Ricciben jelent meg a 49. éves Cinema Audio Society-gálán, melyet a Millennium Biltmore Hotelban tartottak február 16-án Los Angelesben. A flitteres miniben káprázatosan festett, a matt szalag pedig kislányos hatást kölcsönöz. Szép!

Emmy Rossum

Emmy a Beautiful Creatures New York-i vetítésén jelent meg ebben az elegáns dresszben. Általában a csíkokkal óvatosan kell bánni, de a színésznő alakjában nem tett kárt, a hozzáillő Atwood-cipő és a Tiffany-ékszer pedig csak hab a tortán.

Beyoncé

Bee a Life Is But A Dream New York-i premierjén jelent meg ebben az Elie Saab Couture-estélyiben, február 12-én. A kristályos csillogású rucival csúnyán mellé lehetett volna nyúlni, Beyoncé mégis ragyogóan fest, sminkje is kifogástalan.

Jessica Capshaw

Jess a Tommy Hilfiger New West Coast Flagship Opening nevű eseményen vett részt a Robertson Boulevardon február 13-án. A megjelenése rendkívül egyszerű, mégis remekül fest. A kevesebb néha több!

Julianne Hough

A 24 éves színésznő a Valentin-napot is munkával töltötte: ASOS-felsőben és egy fekete bőrdzsekiben jelent meg New York Cityben, hogy egy utolsó pillantást vessen első cipőkollekciójára. Laza rockerlányt idéz a megjelenése, egy bemutatóhoz kiváló összeállítás.

Kate Hudson

A 33 éves sztár az Elle Style Awardson vett részt még hétfőn, február 11-én a Savoy Hotelban, Londonban. Stella McCartney-tól választott ruhát a 2013-as őszi kollekcióból, mellé pedig egy Jenny Packham-retikült kölcsönzött.

Maria Menounos

Maria az Oz The Great And Powerful hollywoodi premierjére választotta ezt a kulcslyuk kivágású rucit február 13-án, amelyhez Brian Atwood-cipőt választott. Leginkább a görög hősnőre, Elektrára emlékeztet minket, varázslatos.

Miley Cyrus

A Disney egykori sztárja hófehér Elie Saab-ruhában tette tiszteletét az idei New York-i Divathéten szerdán, február 13-án. Visszafogottan bántak a fodrokkal, így egyszerre ártatlanul és elegánsan fest benne Miley.

Bar Refaeli

A modell két gyönyörű kék estélyiben jelent meg a 2013-as Sanremo Dalfesztiválon szerdán, majd a photo callon pirosba bújt, végül pedig egy lazább megjelenést választott. Mindegyik ruha Roberto Cavallari nevéhez fűződik; minden elismerésünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek