Starity

Műtét várhat Szorcsik H. Vikire

2013. február 19. 11:11   |   Szerző: Betti90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban volt Beája még a nyár folyamán egy konyhai balesetben súlyosan megsérült, most pedig lehet, hogy kés alá kell feküdnie.

hirdetés
Műtét várhat Szorcsik H. Vikire
Fotó: TV2/Sajtószoba

Nyár végén történt a baleset, melyben Viki lába súlyosan megsérült: főzés közben ráborult a forró olajos serpenyő. Ugyan nehezen gyógyul, de már sokkal jobban van a színésznő.

A kórházban az orvosok már előre megmondták, hogy másfél év lesz, mire begyógyulnak a sebek. „Szikével vágták ki a hólyagos sebeket, de még most is nedvedzenek és véreznek. Nagyon el voltam keseredve, mert úgy éreztem, sosem lesz vége ennek az egésznek. Mivel a lábamon lévő seb sokáig rossz állapotban volt, szóba sem jöhetett a bőrátültetés” – mondta Viki a Blikknek.

Csak helyreállító műtéttel lehet teljesen rendbehozni a lábát, bár még mindig nem biztos, hogy a sebek teljesen eltűnhetnek. Viki reménykedik abban, hogy megúszhatja bőrátültetés nélkül is, de ha mégis ez lenne az egyetlen megoldás, nyár végén kerülhetne rá sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek