Starity

Sztárok és legnagyobb félelmeik II.

2013. február 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében szintén öt hírességet és azok félelmeit mutatjuk be.

hirdetés
Sztárok és legnagyobb félelmeik II.

Előző cikkünkben a fiatalabb sztárokról esett szó, most pedig bemutatunk öt idősebb hírességet is, akik rettegnek valamitől.

David Beckham

A sztárfocista életrajzában több helyen kiemelte, hogy van néhány fóbiája. Az első, hogy fél az emberektől, s hogy egyszerűen képtelen sokáig nagy tömegben maradni. A második, hogy rendmániás. Imád pakolászni, s ha valamit nem a helyén talál, kiakad.

Madonna

A popkirálynő félelme nem a legszokatlanabb, talán azért hangzik furcsának, mert Madonnáról nem képzelnénk, hogy vannak fóbiái. Az ötvenes éveiben járó hölgy elárulta, hogy fél mindentől, ami viharral kapcsolatos. Utálja a villámlást, az esőt, a mennydörgést és a szelet.

Orlando Bloom

A Karib-tenger kalózai sármos színésze retteg a disznóktól és a hasonlóan koszos környezetben élő állatoktól. Már attól kirázza a hideg, ha egy fotót vagy egy felvételt lát, amelynek szereplői ezek a haszonállatok.

Johnny Depp

A kalózfilmek másik főhőse, Johnny Depp sem maradhatott ki a listából. Az ő félelmei elég különösek, tekintve, hogy rengeteg filmben játszott már elmaszkírozott, a felismerhetetlenségig sminkelt ábrázattal. Ugyanis legjobban a bohócoktól tart, de irtózik még a pókoktól és a kísértetektől is.

Matthew McConaughey

Talán a Bolondok aranya és az Anyám nyakán című filmek sztárjának van a legnevetségesebb fóbiája az itt felsoroltak közül. Matt retteg a forgóajtóktól, és a tudattól, hogy véletlenül bent ragadhat az egyikben. Azt nem tudni, hogy honnan jött ez a félelem, de többször előfordult már a sztárral, hogy nem ment be egy épületbe, mert használnia kellett volna a forgóajtót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek