Starity

James Van Der Beek megházasodott

2010. augusztus 05. 11:11   |   Szerző: Lillianne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Van Der Beek is a múlt hét végén házasodott meg, ahogy még néhány hollywoodi híresség is tette. A színésznek ez a második házassága. Hamarosan első közös gyermekük is megszületik.

hirdetés
James Van Der Beek megházasodott

James Van Der Beek mellett múlt hét végén megházosodott többek között a rapper T.I., Alicia Keys, és Bill Clinton lánya, Chelsea is.

A színésznek ez már a második házassága. Első felesége Heather McComb színésznő volt.

Második felesége Kimberly Brook lett. A színész még korábban tudatta a Twitteren a nagyvilággal, hogy apa lesz: "Yes, it's true — the woman I love and expecting our first child.", vagyis „Igen, igaz — [ő az] a nő akit szeretek, és az első közös gyermekünket várja.” — nyilatkozta még áprlisban. Azóta az is kiderült, hogy első gyermekük kislány lesz.

Már a levegőben is  érezhető volt, hogy valami készülődik: James Van Der Beek a Twitteren írta: "Best day of my life so far...", azaz „Életem legjobb napja eddig.” Véleményünk szerint e kijelentésén nemcsak közelgő esküvőjét, hanem kislánya születését is értette, hisz' mindkét dolog nagy esemény az ember életében.

A nagy napról mindössze annyit lehet tudni, hogy 2010. augusztus 1-jén  egy kis szertartást tartottak az izraeli Tel Avivban,  a Kabbalah központjában, közel a Dizengoff Plazához.

A színész, a Dawson és a haverok sztárja így nyilatkozott a nagy napról:

"The woman I love did me the honor of became my wife today... I look forward to earning her for the rest of my life(„A nő, aki szeret engem, ma megtisztelt azzal, hogy a feleségem lett... Már előre örülök, hogy az életemben a nyugalom időszaka következik”).

Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik és születendő gyermeküknek is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek